CE SA FACEM CEL MAI MULT PENTRU ROMANIA ?

Ce nu se face cel mai mult deloc pentru Romania are are nevoie de ajutor si sa fim uniți si sa scoatem țara din criza publica economica si un sistem de sănătate publica pus la cimitirele din Cimitirele din Capitala. De ce Ludovic Orban , amantul lui Florin Citu, si aghiotantul Klaus Johannis si cea mai infecta locomotiva de partid politic PNL sau cel mai mizerabil partid din istoria politic post decembrista. PNL cu toți modernii dintre mințile luminate care a dus la cote înalte iresponsabilitate acte publice dintre vremea actuala . PNL isi permite sa meargă in istoria politica si a violat statul de drept si principiile e baza ale democrației si au noi trompete politice ai lovituri de stat . Tara se confrunta cu grave probleme economice cu cea mai mare dureroasa pandemie economica si au blocat peste 10 tiruri cu medicamente din import si care se afla in carantina si ca arma politica publica se manifesta la granițele publice pusa in practica spre cimitirele din Romania, cu o mare viteza de criza economica si multe probleme sociale. Cadavrele politice simt pe piele lor lucrurile publice si isi permit sa genereze grave lovituri de lozuri politice la marea adunare politica PNL. Lucrează intens sa abroge si sunt rătăciți sa guverneze si nu avem deloc un guvern funcțional si PNL dorește sa prelungească circul politic si actuala criza politica care o administrează pe căile orale si pulverizarea PSD in ideea ca nu are deloc si nu lucrează la linșarea si stabilitatea economica a tarii. Marele partid politic se afla intr-o menstruație publica rapida cu jeguri de liderii politici care se manifesta la erecția publica in nasul unor instituțiile publice . Lovitura de stat a fost generata si nu mai avem aeroportuari de stat si căile ferate pentru a pune economia locala sa mai salveze o parte dintre locurile de munca din mediul rural. Statul de drept si drepturile omului in matrice de drepturile omului a fost violat de violatorii de crape politice gen masculin si violatori independentei Justiției vor alt guvern de curvie politica masculina.

Probabil are nevoie de un antidot care populația din carantina si care au mai votat cu ei la alegerile europene si alegerile prezidențialele din anul 2019, pentru corvid 19, cu mare plăcere publica ca cererea de actele de sex masculin in alegerile locale se transforma in alegerile legislative din anul 2020. Johannis devine blestemul României si un lider prea mic sa își aibă agenda lui publica si este condus de lideri politici mai jalnici si trupe publice care tai frunze la câini si care sunt liderii politici artificiali si alienații PSD. PSD devine PNL in forma masculina care au comis multe derapaje ordinare de ordine publica. A]Sunt o mizerie istorica. Vor muri din pacte multe sute de mii de oameni nevinovați si din pricina oligofrenie politice si pandemiei politice si inculti la fără număr si care se cred mari intelectuali de mana a cincea. Carpele politice si care nu sunt bărbații de stat toxicomani si vânzătorii de tara au mai lansat o ciuma penala . Securiștii si mai abroga si extinderea crizei politice cu plasma penala si care devine pandemie de ciuma politica galbena. Ciuma rosiei are bombele politice tot mai as cutiei si care încălzește sute de cuptoare de oase si care se uita cu fără mila la sufletele oamenilor. Guvernul promită ca nu va fi Guvernul generat in urma unor mandate emise de la alegerile publice si vor fi Guvernul personal. Lipsa de responsabilitate si sa profiți la infinit si sa pui o țara la iresponsabilitate si sa profiți ca ai controlul asupra populației devine ca tot mai multi romanii nu au de ce sa mai fie romanii intr-o țara care fiecare lider politic de partidele parlamentare joaca la ruleta alba neagra la periferia României sa nu depindă de noi, de mass-media si cadrele din presa online.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro