CE REGIM POLITIC ARE ROMANIA ACUM

 

Guvernarea Penalilor la Guvernare in baza alegerilor legislative din 2016. Desi au primit si jucatorii penalii ca vor crea prin HG peste 600 de kilometri de autostraza in 2023, acum interzice investitiilor de orice natura sa cheme investitiile direct la modernizarea infrastructurii economiei la zero. Aceasta entitate de penalii cu numai partide penele, accepta coninua sa faca abuzuri la nu respectarea drepturilor la munca prin venituri diferentiate creeaza acum legaturi cu domeniile mafiei politice. Astfel, guvernarea penalilor si legitima in spatiul politica care ofera asistenta medicala la cei care au votat ciuma rosiei, i-a indemnatat pe oameni sai impedeice sa se dezvolte spre transformarea statului de drept, int-o colonie a acestor grupui diverse.

Tribunaulul penalilor de la guvernare tuturor penalilor de toate culorile politice, a constatat ca tribuie taiate toate veniturile si lasat pe drumuri alte milioane de romani cu fara locuri de munca, fiind astfel un obiectiv serios din progamul de guvernare. Colaitia PSD/ALDE prin majoritatea parlamentara si care face curte la UDMR, sa voteze toate legile normative, pentru subdezvoltarea tarii si taierea pastilor/ pensiilor, salariilor si investitii mai mici in economiei, si investitii mai mari in pe scena politica locala sau centrala, cu penalii de toate regimurile, au preferite politice, sa violeze si sa voteze doar din lipsa de convingeri, nationalitate si lobby deplina asupra voturilor.

Banalizarea penalilor in forma guvernamnetala de orice rang, pentru a perimite diversiunea unor materialisti sa fie tot timpul la curciuma, a distrugerii deminitatii umane, negarea ca se guverneze asa dupa programul de guvernare, impotriva celor care au votat rasa penalilor de lux, au chemat sa onoreze alte noi contracte la afacerile de ocrotierii si protectiei politicienilor tardatori, mercentarii la carmangerie   pentru a se victimiza in cor, ca sunt indreptate impotriva acestor reptile animale salbatice.

 

Pentru combaterea guvernelor inutiele si lipsite de proiecte de tara si a practicilor useliste , aceasta nu ar trebui sa se limitexxe la ordiniele baronii de turma, si elitele penalilor, care caracterul obligatorie, ci ar trebui sa se extinda urmarirea combaterii coruptiei si jaful mare impotriva Statului roman, prin taierii de resurse naturale, resurse financiare la adresa populatiei, ci ar trebuie sa se extinda pentru a suprinde ca PNL are un Program de guvernare astfel mai bun de cat expresa sau uncurajarea unor dictaturile privind violarea drepturilor la munca si plata egala si dezvoltarea economica.Animale ptr guvernarea lor sunt animale slabatice si au venit la guvernare sa ofere marile taieri de venituri, transformarea romanilor, intr-o colonie a sclaviilor la kilograme asupra incaracrii averilor de lux pe declaratiile de venituri, pentru majoritatea politicienilor condamnati pentru fapte grave de coruptiei si subminare interesele economiei si resursele umane ale tarii noastre, de timp 30 de ani.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !