CE REGIM POLITIC ARE ROMANIA ACUM

 

Guvernarea Penalilor la Guvernare in baza alegerilor legislative din 2016. Desi au primit si jucatorii penalii ca vor crea prin HG peste 600 de kilometri de autostraza in 2023, acum interzice investitiilor de orice natura sa cheme investitiile direct la modernizarea infrastructurii economiei la zero. Aceasta entitate de penalii cu numai partide penele, accepta coninua sa faca abuzuri la nu respectarea drepturilor la munca prin venituri diferentiate creeaza acum legaturi cu domeniile mafiei politice. Astfel, guvernarea penalilor si legitima in spatiul politica care ofera asistenta medicala la cei care au votat ciuma rosiei, i-a indemnatat pe oameni sai impedeice sa se dezvolte spre transformarea statului de drept, int-o colonie a acestor grupui diverse.

Tribunaulul penalilor de la guvernare tuturor penalilor de toate culorile politice, a constatat ca tribuie taiate toate veniturile si lasat pe drumuri alte milioane de romani cu fara locuri de munca, fiind astfel un obiectiv serios din progamul de guvernare. Colaitia PSD/ALDE prin majoritatea parlamentara si care face curte la UDMR, sa voteze toate legile normative, pentru subdezvoltarea tarii si taierea pastilor/ pensiilor, salariilor si investitii mai mici in economiei, si investitii mai mari in pe scena politica locala sau centrala, cu penalii de toate regimurile, au preferite politice, sa violeze si sa voteze doar din lipsa de convingeri, nationalitate si lobby deplina asupra voturilor.

Banalizarea penalilor in forma guvernamnetala de orice rang, pentru a perimite diversiunea unor materialisti sa fie tot timpul la curciuma, a distrugerii deminitatii umane, negarea ca se guverneze asa dupa programul de guvernare, impotriva celor care au votat rasa penalilor de lux, au chemat sa onoreze alte noi contracte la afacerile de ocrotierii si protectiei politicienilor tardatori, mercentarii la carmangerie   pentru a se victimiza in cor, ca sunt indreptate impotriva acestor reptile animale salbatice.

 

Pentru combaterea guvernelor inutiele si lipsite de proiecte de tara si a practicilor useliste , aceasta nu ar trebui sa se limitexxe la ordiniele baronii de turma, si elitele penalilor, care caracterul obligatorie, ci ar trebui sa se extinda urmarirea combaterii coruptiei si jaful mare impotriva Statului roman, prin taierii de resurse naturale, resurse financiare la adresa populatiei, ci ar trebuie sa se extinda pentru a suprinde ca PNL are un Program de guvernare astfel mai bun de cat expresa sau uncurajarea unor dictaturile privind violarea drepturilor la munca si plata egala si dezvoltarea economica.Animale ptr guvernarea lor sunt animale slabatice si au venit la guvernare sa ofere marile taieri de venituri, transformarea romanilor, intr-o colonie a sclaviilor la kilograme asupra incaracrii averilor de lux pe declaratiile de venituri, pentru majoritatea politicienilor condamnati pentru fapte grave de coruptiei si subminare interesele economiei si resursele umane ale tarii noastre, de timp 30 de ani.

 

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!