CE PROGRAM DE GUVERNARE ARE GUVERNUL

 

Pentru ca lucreaza impotriva Programului de Guvernare cu multe zerouri de viziunii macroeconomice profitabile, au creat un stapan al poverilor fiscale, in vederea ca avem de forma un guvern care a cazut si este acuzat de catre societatii civile, ca se afla la guvernare sa isi onoreze promisiunile electorale pentru noi afaceri de corutptiei. Exista un Program de Guvernare si care nu este de loc pus in practica in guvernele locale si cel central, dar problema care este ca nu avem politicienii si cadre politice sa profite de profitul politic. Nu exista de loc alternativa politica si de asta nu se guverneaza cu nimic, pentru ca nu are pentru cine sa guverneze toate partidele politice prin majoritatea lor politica.

Desi program de politici publice nu exista deoarece dureaza foarte mult si multa birocartiei si multa saraciei, implementarea unui kilometru de autostrada si un spital regional dureaza cam peste 10 de ani de zile. Pe ntru ca se vorbeste ce crestere economica exista doar in cifre si in realitatea economica zero, nu exista de loc Guvern al Romaniei, si este Guvernul al majoritatii parlamentara penala si care genereaza multa instabilitate politica si numai saracie si multa munca la negru, plus evaziune fiscala la firmele mari.

Partidele politice si actuala lor clientela politica din Parlament prin lipsa de creativitate si imaginatiei politic publica, au cele mai multe lipsuri la proiecte publice sa fie adoptate in ciclul lor guvernamental.

PSD, a creat partide mici politice sa ramana toata viata lor politica la guvernare si sa nu guverneze cu nimic, fiind cu cea mai slaba alternativa politica, iar opusul programului lor guvernare este jale. Nu avem nevoie de partide politice sa guverneze pentru firmele fantome si care nu platesca asigurarilor sociale si de sanatate publica la angajatii, si le place multa munca la negru. Guvernul PSD3, nu vrea de loc organizarea fiscala bugetare sa permita aderarea Romaniei la noi Investitii serioase publice. Iar acum sunt peste 7 milioane de romani cu fara bani si sunt considerati ca sunt asistati sociali. Rata somajului este tot mai mare fata de alte Statele ale Uniunii Europene, la peste 20 la suta. Milioane de romani pleca din Romania din cauza partidelor politice si actorii penalii care lucreaza la lobby -uri multinationalelor, pentru cresterea saraciei, infaltiei , cresterea datoriei publice a ajuns la peste 56 la suta, pentru a servi clintii de promisiuni electorale, pentru trafic de evaziune fiscala si multa munca din greu si ieftina la numai negru pentru oamenii.

Nu conteaza ce crestere economica are Romania ca nu ajuta de loc milioane de romani, deoarece sunt lipsuri de paliere economice de dezvoltarii economiei moderne si nu ajuta de loc pe muritori de foamei. Economia Romaniei din 1989, este cea mai redusa si genereaza cele mai mici venituri si mai ales este singura tara din Europa, care nu are de loc noi locuri de munca in bine platite pe piata muncii, deoarece Statul partidelor penale si cu pregatire penala nu intervine de loc in piata muncii sa faca ordine publica.

Nu se poate asigura un Program de Guvernare serios si care sa livreze ridicarea nivelului de trai, pentru a da drumul la Investii Publice si moderne, pentru modernizarea cailor ferate, canale de poduri, diguri, si cate alte poduri expres regionale care sunt pline de gropi si care nu sunt in proprietatea statului?>??/

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !