CE POVESTE, CE SOBRIETATE, CE IMPACT ?

 

Klaus Iohannis are un credit politic de la banca alegerilor prezidentiale  în Romîania, ptr 39 la suta, cu mai putin 12 la suta. Liviu Dragnea, seful penalilor si mama coruptiei, nu mai mult de 8 la suta. Nicusor Dan, care nu s-a retras din politica si este un lider politic independent se prezinta in preferintele electoratului cu 36 la suta si in crestere. Guvern PSD-ALDE pentru guvernare local si centrală, are sub 10 la suta.

Interviu despre ce cred oamenii despre sondajele de opinie ?Preferintele electorale, arata tot mai bine sunt aviz sub opinea publica si practica politica. PNL 39 la suta, si acest partid politic nu se rupe in doua si nu dispare din viata politica, cum se raporteaza acum sansele PSD-ului ptr toate alegerile. ALDE 1 la suta, cu fara viitor politic.Institutul de PoLITICI Publice din Romania, confirma ca idea de ceva buna si gustos la guvernare este in crestere, dupa foarte multe analize politice si multe sondaje de opinie?

Voturile ca paria, ale corora efecte sunt pentru reducerea preferintelor electorale ale cetatenilor, dateaza din 2016, si mai ales in anul 2018. Studiul privind politica din sistemul politic românesc se axeaza pe multe metode de cercetare, fie chestionarul si vorbitul in piata publica.La urne si pentru milioane de voturi introduse in urna de votare, pentru fiecare gospodarii se prezinta cum ar putea fi o noua paradigmă a schimbarilor politice de mult peste 20 de ani. Vedete politice nu sunt ancorate in procesul politic, iar elitele penale si cu dosare penale pe val sunt prin urmare repere politice ce nu va conta la vot de loc.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !