CE POLITICA DE NIMIC ESTE ACUM LA GUVERNARE

 

Programul de guvernare si majoritatea parlamentara intre penalii de la putere pe piata politicii din Romania, sunt acum la lansarea unui alt Guvern al penalilor care au dosare penale in forma calificata si care nu respecta legile tarile. Prin introducerea Guvernului tuturor penalilor la guvernarea penalilor si care nu isi onoreaza de loc promisiunile electorale, creeaza astfel de instabilitate politica interna, insa efectele negative vor fi impotriva mediului de afaceri din Romania

 

Angajatorii nu au parte de un Executiv, cu un program de guvernare serios si nu genereaza de loc masurile economice de care au nevoie milioane de romani din toata tara. Orice fel de majoritate parlamentara care este acreditata de majoritate parlamentar aduca institutii publice si mai ales pune in pericol securitatea sociala. Acum, Romania nu are guvern si care oameni de afaceri au probleme mari astfel incat promovarea poverilor ifscale si guvernarea resturilor politice de pe toate drumurile care duc spre Romania, are efecte negative si constituie reducere drepturilor omului si Statul de drept.

 

Programul de guvernare este tot si prevede noi poveri fiscale, iar Guvernul acesta nu are acum proiecte de constuctii de infrastructura de orice domeniu. Politicienii penali de la toate partidele politice nu au ce cauta la guvernare,deoarece nu vor guverna de loc si nu vor rezolva  de loc din milioane de probleme ale milionelor de romani. Problemele grave ale Romaniei nu sunt declarate la Legilor Justitiei, si la lipsa de noi milioane de locuri de munca, lipsa de infrastructura de spitale regionale, lipsa de personal de specialitate in multe domenii din administratiei publice locale si teritoriala, care astfel datoria Statului roman, este sa aduca la toate guvernele locale si guvernul mama, persoane publice care nu au de loc dosare penale pe rol in forma calificata si afaceri cu statul roman, prin proiectelor publice de infrastructura.

 

Personalul din Politiei, este unul de specialitate care constituie apararea ordinii publice, si nu trebuie privatizata politica nationala, asa cum a devenit sub Guvernele PSD-ului, privatizarea politiei comunitara. Prin astfel de politica slaba din istoria Romaniei cu numai partidele politice penale la guvernarea coruptilor si coruptia publica la forma de guvernamnt prin introducerea unui program de guvernare care nu are contact de loc cu cetatenii. Premierul nu este de buna facutura, nu stim daca are experienta politica si sa conduca un Guvern care genereaza, numai milioane de probleme tot timpul la guvernele locale, din cauza mafiei coruptiei din partea partidelor politice penale si penalii.

 

www.ziarulvitiitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !