CE POLITICA AVEM

 

Nu pot sa nu comentez unele afirmatii care se joaca la jocurile de noroc la unele televiziunii de stiri, despre rapusatul reputat si Sociolog in stiintele artei guvernarii ai penalilor, care linge calnte, cozii de topoare , pentru a fi bine pregatiti pentru examenul de alegerile prezidentiale. Am auzit cum se fabrica noi decizii importante, personaje politice dubioase, pentru unele alegeri extrem de importante pentru anumit clasa penala. Unii dintre ei cred ca vor da lovitura la jocurile de culise, sa devina super start la ciorbele de fasole .

Adica, cu 11 la suta si 8 la suta, este foarte mult, ca se misca si masa de sub interviurile de dupa ei, astfek calase sociale revendica unele drepturi politice ? De ce ma tot duc sa votez in fiecare zi de zi numai produse politice tot mai expirate la raft si pe scena politica? Au picioarele groase, au limba umflata , si mai ales curge tot mai mult savia cand vezi ce pute de lozinci si si promisiuni electorale care sunt doare pentru ei si nu pentru cine voteaza .

Unul ureaza bun venit, presedintele al lor din Parlamentul Penalilor, si altul se rupe zidurile Parlamentului, cu numai Guvern bune de guvernare. Actualul presedinte si om politic si de stat, este Klaus Iohannis,care urmeaza sa trimita Legea si schimbarea puterilor in stat la Curtea din fundul curtii. Liviu Dragnea baiat cuminte cu presa, si care viseaza ca are si scaune in plus pe la Palatul Cotroceni, vine si prezinta simbolurile mafiei politice si cum tot timpul guverneaza foarte bine pentru Statul Paralel, fiind int-ro sensibilitate disperata de mila de la casa de presa al Antena 3, deoarece vedem cum este la guvernare in studiourile unor firme private, care de bine de rau, creeaza locuri de munca si stabilitate economica, fata de un Partid politic, fiind firma fictiva cu fara angajati de loc, si care conduce o tara plina de firme pentru clientela selectiva.

Omul cel mai bun la Analiza Socilogica din 1800, prevede noile prevziuni astrale politice, cum ca ? Dragnea, este intr-o sensibilitate politica si cel mai sensibil fata de Klaus Iohannis,la egalitate pentru marile lor alegeri politice, cine alege primul serviciile secrete sa sufoce sa guverneze pentru partidele personalizate la saraciei relativa, este egala la coruptia publica si programul lor itern este o adunatura de lichele care se voteaza unele pe altele.

Parlamentul care ofera numai Guverne politice lipsite la calitatea si cantitativ la modele politice astfel sunt numai penalii pe functii publice, si care striga in strada , cu fara penalii pe functile publice? de fapt si de drept, ei protesteza impotriva lor si nu schimba cu nimic rotativa guvernamentala, de ce ca vor sa raman tot ei la guvernarea lor linsata de oponia publica .

 

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro