CE PLANURI AU UNELE PARTIDE POLITICE

Vine alegerile europene si cum se pregatesc unele partide politice sa obtina mai multe voturi la alegerile europene si pentru batalia pentru Capitala Romaniei.

UNELE voci critica lupta politica de azi, se curtemura pentru alegerile europen si mai ales ce oferte politica ar putea produce in vedere alegerilor municipale si resedinte de judet. Deoarece, sunt foarte multe sondaje care sunt de la sonda electorala, ce spune  ca pentru PSD daca mai are un scor de 20 la suta. Lupta combaterea politicilor lui Liviu Dragnea, a dedus inca o data partidul pSD sa se afla la prapasite si sa fie un fel de partidul PRM. liderii PSD cei 60 de lideri ai Biroul Politic Central, nu a schimbat pe liderul lor si pe guvernul PSD 3, pentru a veni PNL , mai repede la guvernare, cu alta schimbare politica.  In numele PSD, inima baronilor penali si non conformisti au abordat din nou in ca fel sa nu facem de loc guvernare pentru cresterea punctelor economice si lipsa de noi locuri de munca si care nu respecta de loc Drepturilor Omului, astfel incat nu exista de loc cresterea economica si cresterii PIB-ului, din proiectele durabile ale Programului politic de azi la guvernare. Lupta politica ete tot mai mare , cu o clasa politica tot mai zero pentru  reforma partidelor politice , care nu se mai buncura de un un credit electoral de sub 30 la suta. Numarul 3 si 2 din partid si alte vedete politice au strigat ca partidul de guvernare merge spre o directie politica tot mai impotriva electoratului de partid. Ce cere sa vina un alt lider politic si care sa aiba un program de guvernare ce poate sa ofere punctele de cresterea economica, reforma fiscala, pensii si salarii, infrastructura si atragerea de fonduri europene.

Sub guvernarea PSD-ului, se petrece cel mai jegos manangement insuficient sa asigure o bnuna functionare, care sunt pentru rata mai mare la randul tinerilor cu fara locuri de munca,  cresterea crizei economice si mai ales stimularea actelor de coruptiei in forma continua, din evaziune fiscala. Organizarea politica de la zero, nu este de loc reoganizata, atunci partidele politice se distruge intre ele si oferin cele mai slabe persoane publice pe functi cheie si sa distrugerea interesului pentru politica si pentru alegerile europene. Milioane de romani sunt impotriva tututor partidelor politice, care au comis grave fapte penale si folosesc puterea [politica, in a distruge totate motoarele de ritmul cresterii economice interne. Dar lovitura la alegerile europene e ca nu vien mai mult de 4 milioane de alegatorii, iar ca alegerile pentru stat , sunt ochite diferit si aduce partidelor politice, mai multe resurse financiare, si lupte politice sangeroase.

 

Candidatul PSD pentru sefia statului roman, si cu alegerile europene, ar putea sa devina comisarul regional de dezvoltare. Pentru PSD, si alte partide politice, miza politica si lupte politice si care se manifesta impotriva drepturilor omului sunt sa nu aiba prea multe oferte politice noi, Primaria Capitalei, sa fie controlata de mafiile politice de starda, pentru a permite consolidarea afacerilor de coruptiei si cresterea numarului de abuzuri de pe piata fortei de munca care este neprofesional de buna si nu are de loc meserii ale viitorului. Locurile de munca sunt guvernarea PSD-ALDE, sunt tot mai greu achitate si inca exista lipsa de creativitate si inovare, iar lipsa unei reforme politice adevarat, liberala , conservatoare, si egalitatea de sanse de drept comercial, este lipsita de decizii serioase si cu efecte economice in plina criza financiara durabila. Nu va fi temele economice din toate punctele programului de guvernare dupa ce avem nevoie de peste 30 de ani, de liderii politici sa nu fie inafara legii generale si sa respecta toate temele de dimenisiunie economice pe care au fost girate in patru din partu ani. Alegerile anticipate sunt zero, alegerile de stat sunt in anul 2019, si care vor fi decisive pentru Presetintele Comisiei Europene si Guvernul UNiunii Europene. Este nevoie de multa creativitate politica serioasa, nu primarii penali care munca la masa cu procurorii si judecatorii, sa mai face alte noi acte de afacerile de coruptiei cu taxele si impozitele, munca ieftina sa fie tot timpul pentru guvernare. Scalvia politica este mult mai periculoasa de cat sclavia comerciala, de ce, pentru ca se fura si se vine toate resursele generale al unei tarii, care vor vine milioane de romani la tone de sclaviei severa. Pentru lupta impotriva nevoiea de avea ceva nou in viata politica curenta, pentru anul 2020 este sa fie neprogramata si nu exista de loc asumata de catre toate partidele politice parlamentare .

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor