CE PLANURI ARE GUVERNUL ASUPRA ECONOMIEI

 

Ce planuri prevede Guvernul român, cu o majoritate parlamentară în scădere masivă, asupra economiei, un vast plan de reducerea cresterii economice şi ale locurilor de muncă, sau lipsa de instabilitate politică asupra domeniilor economice şi sociale, prin lipsa mare de programe economice şi de renovarea infrastructurii economice, programate din bugetului pe stat 2015, care probabil nu va fi adoptată de grupurile parlamentare în cadrul Parlamentului, care se gândesc la România.

 

 

Pentru 2015 se indexează taxele şi impozitele cu peste 35 la sută. Deoarece partidele prin guvernarea PSD si alte partide de 1 la sută, au făcut propagandă electorală din banii din împrumuturile externe ale României, care banii respectivi, erau pentru dezvoltării şi renovarea infrastructurii economice, Deci prevede numai recesiune economic şi comunicare economică şi sociale privind noua criza economică în România pe anul 2015, este în grafic cu ajutorul Guvernului Ponta 3, de asta sunt multe taxe la accize – care acestea este cea mai mare din piata economică europeană, care creează deservicii economice la tarile care merg pe plus pe crestere economică.

Nu se vrea ca noul buget pe stat în anul 2015, să fie din punctul de vedere  economic şi  modern şi la realitatea economică din toată România, care prevede lipsa milioanelor de locuri de muncă, astfel încât economia românilor să meargă către numai cele mai mari crize economice, care afectează stabilitatea economică ale tuturor românilor. Guvernul Ponta 3, daca vrea sa stea la guvernarea executivă, sa lase politica mai mică, ca nu tine de foame, şi să creeze programe economice de lungă durată şi durabile, astfel încât românii să fie cu locuri de muncă în România, şi să nu fie pe alte meleaguri, sclavii ai mediului de afaceri, care nu oferă asigurări de sănătate sau carte de muncă.

 

In anul 2015, indexarea masurilor de austeritate prin noua politica anti populară este numai din cauza guvernului PSD, care nu vrea crestere economică de înaltă calitate sau locuri de muncă, să fie mai bine plătite pentru românii din partea politica PSD-ului, care se manifestă în toate domeniile economice şi sociale din România. România are nevoie de stabilitate economică şi privind cresterea nivelului de trai, care este cel mai mic din clubul Uniunii Europene, pentru România.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro