CE NU SE FACE IN CONTINUARE

 

Guvernul partidelor private si nu ale statului roman, nu vrea sa guverneze prin guvernanta socială, privind politica si economică, de caderea poveriilor fiscale, respectiv taxe si impozite mai mici la zona cu  Sectorului muncii şi daca s-ar merge pe un sistem de scaderea muncii cu locurilor de munca noi ar creste cu 4 la sută, dezvoltarea si cresterea economică, şi ar fi locuri de muncă, tot mai bune din punctul de vedere economic si social, din partea mediului de afaceri.  Deci, Guvernul PSD, nu are viziunii pentru combaterea somajului si muncii la negru, deoarece vrea sa plece in continuare peste 10 milioane de romanii activi, pe alte meleguri pentru un loc de munca mai bine platite.

 

Calitatea politică şi guvernarea tuturor partidelor de la guvernarea personală, nu are deschidere către noi reforme economice şi sociale, deoarece este vorba despre economia politică, adica socială şi modernizarea nivelului de trai, si rezultatele programelor de guvernare sunt expresia politicienilor care conduc tara pe drumul coruptiei şi sclaviei severe, pentru cele 22 de milioane de romanii cu drept de vot, fie indirect sau direct.

 

Guvernul de la Bucuresti, este obligat potrivit legii fundamentale să vină de urgenta cu solutii economice şi sociale, de generarea locurilor de muncă şi prosperitate si solidaritate economică, pentru firul ierbii, deoarece nu are cine să plătească indexarea pensiilor  la peste 10 milioane de pensionarii, insă avem in continuare numai tinerii romanii, cu peste 60 la sută, cu fara locuri de munca, cu fara protectiei socială si de sănătate, din cauza ca nu au experienta profesionala pe piata muncii si angajatori sunt impotriva paturii sociale, să lucreze la dezvoltarii si cresterii economice, pentru ca costă foarte mult povara fiscală pentru un lucrator.

 

România caută solutii de aderarea adâncă în Uniunea Europeană, dar s-ar putea dori să facă presiuni asupra Uniunii Europene, prin care arată că are alternative politice, prin schimbarea guvernului Ponta 4, care nu guverneza prin reforme reale si durabile, la moderinzarea infrastructurii economice si cu accentul pe resurselor umane, privind modernizarea nivelului de trai, pentru a garanta ca este un nou guvern de dreapta, care vrea să guverneze prin toată România.

 

De ani de zile țara noastră, a fost in lupta cu cele mai multe masuri de austeritate, cu o economie de sub 1 la sută, cu fara locuri de munca noi,  dar pentru reforme economice se programeză un nou guvern în Romania, care este mai aproape de relansare in cadrul Parlamentului.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !