O GUVERNARE CU FARA POLITICA MARE DE GUVERNARE

 

 

Guvernul Ponta 4, cu partidele de 1 a sută, nu este guvernul României, deoarece nu are masuri de combatere a săraciei şi excluziune sociale în toată România. Românii sunt tot mai mult expusi riscului de sărăcie şi de sclaviei de multiple severe, din cauza că nu avem programe economice reale, de aderarea masurilor sociale la nivelul tuturor claselor sociale. E un guvern, care se preface că lucrează pe lângă problemele tuturor românilor, şi de asta au votat milioane de românii la alegerile mari, pentru un nou guvern, cu multă viziune şi cu chief de multă muncă economică.

 

Redresarea economică nu se vede în viata tuturor oamenilor, de astfel, e nevoie de uregntă de un nou guvern, care să fie guvernarea oamenilor, şi nu ale partidelor private şi care au val mare de clientelă politică la procesele de guvernare, cu dosare penale, pentru fapte de corupţie. România are nevoie de un nou guvern pur de factură politică de centru-dreapta, care prevede lansarea tuturor masurilor economice în toate domeniile economice în care nu pătrunde cresterii economice, prin reforme de dezvoltarea şi cresterii şi a nivelului de trai.

 

Pentru socialisti, în România de la guvernarea personală, toate aceste masuri de adoptare de noi progrese în economia internă care nu produce nimic şi nu sunt importane sub guvernarea solidaritatii sociale, in timp ce pentru liberari e vorba de venirea la guvernare de protectie mediului de afaceri care să genereze locuri de muncă, după gândirea economică mondială, pentru combatere a săraciei şi corupţiei, care aduce deservicii României.

 

Partidele de centru-dreapta, în România au declarat, ca reprezină o alternativă de guvernare, la adresa guvernului Ponta 4, care nu are Program de guvernare care să producă reforme economice şi masuri de aderarea României pe drumul cresterii şi dezvoltarii nivelului de trai. Noul program de guvernare din partea guvernului alternativ, respectiv marele PNL, prevede următoarele: o noua viziune economică prin sc[derea poverii fiscale, astfel ]nc\t s[ prea puterea politic[ care inseamn[ un guvern pregatit de guvernare mai mult economic[.

 

Viziuniile dreptei ]n Rom\nia, sunt extrem de mari ‘si in sectorul educa’tiei, care nu cheltuie mai mult de 3 la sut[, din PIB, in anul 2015, insa produc’tia nationala este sub nivelul crestere economica si productivitatiile muncii de stagnare, se vede prin vanzare de multa munca ieftina. Guvernul nu a alocat resurse financiare mari, cu profesorii asa cum prevedea  oferta electorala de la alegerile parlamentare din 2012, din partea partidelor de la guvernare.

 

Marele partid de guvernare de dreapta in Romania, respectiv PNL, se angajeaza se vina la guvernare in anul curent, cu reforme in domeniul educa’tiei care nu au fost onorate de mult timp, in infrastructura scolara, care nu produce elite intelecturale si va pune accent pe calitatea scolilor, care sunt in pas cu programul de performa’ta economica la nivelul tuturor rapoartelor ai Comisiei Europene. Pin oferta noului guvern de centru dreapta, se pune accent foarte mult pe indexarea veniturile profesorilor, atat in ce priveste rezultatele si cat pe calitate lucratorilor care vor fi angajate pe piata muncii.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.