CE MAI CUMPĂRĂ ŞI ESTE DE VÂNZARE LA PARTIDELE DE LA GUVERNARE

 

Toate partidele private de la guvernare, cumpără alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014,prin cumpărarea de noi primari din ţară şi din Bucureşti, astfel încât să fie rezultatele alegerilor electorale din toamne, să fie date de partidele private de la ciolane de lux, şoi nu de oamenii care votează, deoarece nu au proiecte de infrastructură economică şi de modernizarea economiei şi sociale, care reduce din milioanelor de probleme financiare. Alegerile prezidentiale din noiembrie, nu sunt date de milioane de romanii cu drept de vot, şi sunt date de prezentele partide aflate la guvernare, printre care PSD şi alte partide de 1 la sută.

Cele mai importante, alegerile electorale din anul 2014, nu vor fi organizate corect din toate punctele de vedere politice guvernamentale, întrucât se vor organiza cu cea mai mare fraudă electorală, de către membrii ai Guvernului Ponta 3, pentru că nu are candidatul lor  să vină în fata alegerilor prezidenţiale cu proiecte mari şi dezvoltarea regională a României, unde nu pătrunde creştere economică şi numai lipsă de milioane de locuri de munca de care au nevoie romanii cu drept de vot.

Guvernul nu este al României şi ale partidelor private, adică PSD şi alte partide de 1 la sută, au emis un set mare de acte normative şi au fost puse sub talpa politică, adică sub controlul politic, anumite instituţii ale statului român, care organizează alegerile prezidenţiale în cele 180.00 de secţii de votare de pe teritoriul al Uniunii Europene.

Regimul politic şi al partidelor private, au cumpărat peste 30 de primarii de pe scena politică din cadrul partidelor parlamentare ale opoziţiei, precum transferul primarilor şi alocare de milioane de euro, la clientela politică de partid, privind mita electorală, ca cea mai mare armă politică.

Ne trebuie, peste 20 de ani de alegeri democratice în Romania, deoarece România nu are democraţie politică şi economică, cu actualele partide de la puterea legislativă şi executivă comună, aşa cum pretinde că sunt partide politice. Românii cu drept de vot, le trebuie 20 de ani să înveţe ce este democraţia, să vină în număr mare la alegerile electorale, care sunt pentru ei şi nu pentru partide, pentru a evita perfurtul continuu din partea partidelor politice.

Pentru Guvernul Ponta 3, nu există Legea 33 din 2007, nu există combaterea metodelor de frudarea a voturilor în sectiile de votare, şi din potrivă vor fi foarte multe metode, ca alegătorii să voteze de mai multe ori, prin urna mobilă din casa în casa. Vor mai fi în listele permanente ale unor persoane care nu există în realitate şi sunt decedate.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.