CE-I DE FACUT

 

 

In Romania, trebuie sa existe milioane de noi locuri de munca bine plătite, dacă vream o Romania cu peste 25 de milioane de locuitori. Deci, nu trebuie sa mergem pe gandirea ce fac alti si trebuie sa avem modelul nostru în dezvoltare și coeziunii sociale pentru noii societati a noastre, bazate pe reforma durabila si care politicienii nostri sa se angajeze in procesul de guvernare mai puternica si care sa fie pentru oameni.

Pentru crearea unei noi societati democratice, trebuie având în vedere cum funcționează relația justiției cu organele de puteri ale statului, de aceea este nevoie ca Justiția să fie pur independentă relativă de factorul politic fie opoziția dreapta și stânga care este coruptă și care nu face nimic în aceasta tara. Societatea noastră poate merge mai departe atunci când acordăm mai multă schimbare , cu sinceritate și multă schimbarea noii clasei politice publice și care oferă pacea socială, armonia la nivelul societății, sub toate aspectele.

 

Lupta împotriva corupției e foarte important pentru combaterea șomajului din partea celor care generează milioane de persoane cu fără sursă de venit și nu sunt organizații pentru o formă de organizare socio-profesională, care să asigure orientarea lor pe câmpul muncii. Câmpul muncii nu oferă locuri de munca în raportul cu cererea și oferta disponibilă deoarece există multă corupției pe piața muncii. Simularea creșterii economice și lupta împotriva șomajului pe scara larga, este nevoie acum. Politica e o mizerie doar atunci când e produsă de oameni mizerabili din partea partidelor politice și parlamentare de astăzi pentru fără schimbare politică democratica modernă.

 

Justiția din România să lucreze mai mult pentru statul de drept, deoarece nu are cine să lucreze la fundamentul de bază in reformă de calitate a actului de justiției, având în vedre că se cere tot mai mult ca instituții de judecată să fie transparente și o noua ordine publice în vigoare. Voința socială, la cele trei grade de puterii publice fiind vorba despre cum e nevoie de democratizarea în egală măsură să fie justiția pentru toți.

 

Combaterea luptei șomajului, eradicarea sărăciei și corupției publice și private, cu caracter de clanuri de politicienii cu dosare penale pentru afaceri de corupției în Parlament, ar trebui să fie o noua formă de guvernare privind abolirea politicienilor penali de pe funcții de baza ale statului român.

Dezvoltării noii societăți democratice în conformitate cu valorile fundamentale ale statelor înalte avansate și cu progres politic real ar trebui să vadă și Romania prin activarea de noi pachete de reforme viabile și reale, întrucât să fie o gândire mai pornită de la cum lucrează justiția și comunică prin actul de puteri ale statului, în dezvoltarea omului natural și a unei societăți democratice . Societatea noastră merge mână în mâna cu marea corupției politice și economice acum și de asta nu se vede că există progresul politic și economică, spre altfel de alternativă politică de lucru, De ce de lucru, pentru că nu se vede că se lucrează pentru schimbarea clasei politice, care este ruginită de câte acte de corupției sunt găzduite de actualele partidele politice parlamentare.

Pentru o calitate politică și de guvernare și de creștere economică și dezvoltare de rețelele economice de productivitate, se impune noi schimbării importante, pe sfera politică actuală, astfel încât Parlamentul al României, să nu mai pretindă partide politice cu grupuri parlamentare  și personalizate, cu politicieni penali pentru noi afaceri puternice cu statul român.

 

ZViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.