CE GUVERN SI CE COMPORTAMENT DE POLITICA ARE

Guvernul PNL  a destabilizat politica din România . Guvernul tuturor bețivilor și securiștilor  i-a păcalit grosolan pe milioane de romani intre 2019 ani și 2019 de ani la alegerile europene și cele de stat în anul 2019. Acum au creat o noua poveste cu ridicarea vârstei de pensionare la 2020 de ani, deoarece 3 tineri din 4 nu au de loc locuri de munca și sunt pensionari. Însa nu au de loc politici publice administrative și au cel mai mare soft politic care este antidemocratic. Readuce aminte ca milioane de romani au o tendința în societatea Românească de a muncii cât se poate Putin, a decalrat regimul PNL. Regimul PNL este un pericol important atât pentru România și România nu mai are produse politice de la România . Regimul ciumelor galbene nu sunt în stare sa construiesc investiții în școli de stat. tablele la scoală, și transport gratuit la comunele din România. VOR pentru milioane de romani sa muncească pentru un euro ziua de munca și dacă se poate cu fără proiecției sociala și sănătate. După care, în anul 2020, i-au umflat buzunarele de miliarde de euro la oamenii de afaceri externi și vor acum sa avem aceleași recipient politic din vream măsurilor de austeritate. 

Gunoaiele ale măsurile de austeritate ; fără limita de bun simt, avem în vedre ca sunt milioane de romani care lucrează mult în afara tarii au crescut foarte mult și cel mai mult din Europa. Bugetele serviciile penale au crescut ordinara și pentru a păcăli pe oamenii și sa nu iasă de loc în strada.

România a ajuns sa nu mai fie nici o democrație funcționala cu o haita de criminali și care au castrat bugetele sociale și care au introdus un virus antidemocratic din toată România. În politie, armata, sănătate publica, și administrației publica locala. România nu are de loc noroc la liderii politicii sa gândească pentru tara asta ce are nevoie și are parte de numai resturi intelectuale de pana a cincea. România nu are de ce sa se teme de invazia penalilor și care au cel mai slab guvern și plin de cozii de topoare, vânzătorii de acte normative, necalificați la locul de munca în toate ministerele și instituțiilor de sub ordinea Guvernului. Are bugetarii de Lux, care taie iarba la câini și fumează pe nas , tot felul cacanari și care se cred mari  zeii ai ROMÂNIEI. România nu are de ce sa se teme ca are un Guvernul de dreapta din care sunt partidele cele mai slăbite democratic și controlează independenta sistemului judiciar și vor acum sa organizeze alegerilor anticipate, la periferia ROMÂNIEI. Guvernul PNL, Orban și Johannis sa ne lasă în pace cu guvernele făcute la serviciile secrete și care este pe avarie deoarece sunt peste 200 de guverne politice care pot sa livreze tot ce este mai frumos și bun de calitate superioara politica.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro