CE GUVERN IN ANUL 2018??????

Partidele de la guvernare continua sa ofere Romaniei cele mai slabe Executive, cu fara mandat politic din alegerile legislative. Cel mai slab guvern va fi care are 30 de persone politice cu dosare penale deschise la procuratura in forma continua.

 

In anul 2018, functioneaza un nou Guvern al tuturor penalilor si va fi cel mai slab guvern din istoria Romaniei. Acest guvern are functionari publici cu rang de demnitari cu probleme grave cu legea si sunt in drum catre puscarie . Din punctul de vedere politic Romania in continuare se ridica sa fie instabila si la fara niciun guvern serios. Va fi tot mai slaba oferta politica la  Executiv,  care isi manifesta proiectele publice la non-afacerile de coruptiei. Guvernul PSD 3, a schimbat si programul de guvernare si acum se guverneaza cu alt Program de guvernare care astfel promisiunile electorale nu sunt adoptate catre milioane de voturi.

 

Majoritatea politicienilor cu grele dosare pentru afacerile de coruptiei cu contractele publice si politicilor publice ale Statului roman, a lansat si a promovat in prima linie politica, noul Guvern al PSD, al treilea cu functionari publici coruptii, iar coruptia politica se extinde asupra procesului de guvernare executiva. Va fi o noua lovitura politica din partea PSD impotriva baronii penalii de toate felurile. Este un guvern cu fara prea multa incredere politica, astfel de efecte negative sunt prin cresterea slabei politice interne. Programul de guvernare al penalilor este executarea  domeniul public din Romania care prevede bomba tuturor bombelor. Prin acest partid politic si parlamentar peste 80 la suta dintre romani, nu sunt de accord sa vina in continuare un Guvern al PSD.

 

Schimbarea politica se produce prin prisma faptului democratic, deoarece Guvernul se proneste din nou asupra Legilor Justitiei si Revolutia fiscala. Toate guvernele PSD au fost schimbate de milioane de proteste publice ale milioane de romani, care nu au carnete de partide si sunt romanii cu studii superioare , majoritatea dintre ei. Noul guvern este vechiul Guvern prin reteta  veche de penalii si haite penale, care au distrus viitorul politic al Romaniei pana in anul 2030.
Milioane de romani in continuare vor alegerile anticipate, noi partide politice democratice si schimbarea legilor electorale, reforma parlamentara si schimbarea Constitutia Romaniei de la zero. Activitatea Guvernele PSD 1, si 2, au fost zero kilometri de spitale noi, de infrastructura de unitati de programe scolare, si astfel sistemul Codul Muncii prevede cea mai mare categorie de milioane de romani cu venituri in 31 de zile, de 100 de euro, pentru tot anul 2018

Se vorbeste despre legile justitiei, mai mult de cat ar face procurorii, iar noul Guvern este pentru schimbarea legilor statului de drept, si drepturilor omului, pentru Romania va fi mai rau, deoarece nu are opozitie politica dura si severa, impotriva derapajelor politice generate de catre majoritatea politicienilor cu dosare penale pe rol la toate tribunalele civile din Romania. Pentru anul 2018, milioane de romani vor ramane cu cele mai mici venituri din Uniunea Europeana, si piata muncii din Romania , ofera din nou cadrul legislativ, pentru promovarea prostitutiei si sclavei severa din partea Executivului penalilor de lux.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !