CE FANI, ROMANIA A PLATIT 100 DE MILIARDE DE ERUO

 

Ce fani, Romania a platit pentru 1000 de miliarde de euro, numai pentru dosarele grele de coruptie, din partea politicienilor cu grave probleme penale. Din experenta, cazurilor ,ari de coruptie, numai grele asociate , spunem ca statul roman nu vrea sa colecteze prejudicii de miliarde de euro, cand vine vorba despre politicieni penali din toate culorile politice.

 

Nici vorba aceatsa suman nu este 1000 de miliarde de euro in anul 2017. Cu milioane de euro se putea realiza spitale , scoli si mai ales infrastructura in crestere economica. Din cauza coruptiei si politicienii periculosi si penalii si cu mana in mana cu a=oameni de afaceri de la multinationalele straine, coruptia a devenit cel mai bun program de guvernare pentru toata lumea.

Coruptia nu ucide si vindeca politicienii penali sa vina mai repede la guvernare, deoarece cazurile mari de coruptiei nu a fost cel de la clubul colectiv, si guvernele PSD a fost partidul care ucide oameni prin democratiei cea mai slaba putere politica. Alegerile anticipate si noi partide politice ar putea sa rezolve multe probleme politice din ziua de azi, daca se vREA. Dizolvarea clasei politice este punctul,,i,,pe rana unde distruge societatea civila si mass-media, care scaneaza milioane de romani sa devina sclavii ai sistemului penalilor de lux.

Nu sustinem punctele de vedere ale politicienilor de la toate partidele politice care sunt impotriva cresteri a nivelului de tari si inclusiv PSD si clientela selectiva de baronii penalii si ordinari.Tostusi, de ce au modificat Codul Fiscal, cei din Parlament, pentru taierea in masa a tuturor veniturilor, nu pentru ca erau prea mari?

 

Toate partidele politice sunt la fel din Romania, nu exista nicio deosebire dintre PSD si PNL, au facut legile justitiei chiar daca s-a creat PNA in anul 2002, si acum DNA, ca un partid politic puternic . Va fi razboi civil in Romania, la cum lucreaza evaziunea coruptiei politice la guvernare si modul cum se gestioneaza unele probleme politice pe ordinea politica inetrna.Guvernul PSD, este cum un guvern impotriva tuturor guvernele politice. Politicienii penali din viata politica se ascund sub marile realizari la guvernare, adica multe lozinci goale si numai gura sunt de ei.

Nu vor sa ajute de loc ROmnaia nu vor sa acorde ajutor al demnitatii umane si sa scoate milioane de romani din sub pragul saraciei lucie.Camera Deputatilor a creat numai functionari publici cu probleme reale si grave de coruptiei. Una din modificarile Parlamentului de azi, va permite functionarii publici ,,inclusi in lista de fapte de coruptiei,, sa ramana politicienii condamnatai adica pe funactii, fiind eliminata posibilitatea suspendarii lor . In plus, Legile Justitiei sunt modele de operare avanasta, care nu va permite Justieie sa fie independenta si libera de politicienii penalii.

ZiarulViitor.ro.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!