CE FACE CRIZA EXTERNA ACUM

 

Combaterea terorismului , adica Statul Islamic in atentatele teroriste si atacuri fara precedent in anul 2017, pentru reducerea  drepturilor omului de pe teritoriul al Uniunii Europene, reprezinta cea mai mare problema fundamentala, care spune cat costa cresterea economica asupra unor state membre ale Uniunii Europene. Uniunea Europeana si NATO, trebuie sa aiba programe de securitate foarte bine definite si care sa ofere ajutor politic si de munca celor care sunt victime ale atacurilor de terorism in zona de Schengen . In combaterea terorismului internationala, trebuie sa fie un obiectiv fundamentala pe termen lung, pentru toate guvernele democratice si care au partidelel politice moderne, deoarece unele guverne europene sunt mana in mana cu Statului Islamic.

Statul Islamic,este in curs de dezvoltare in politica regionala si mai ales a prins foarte multe web-situri in captura, majoritatea lor de pe zona europeana. Statul Islamic se revendica ca ar fi cel mai puternic stat din lume, si in mod vadit ataca cu fara motive fundamentale unele state europene pentru ca nu sunt obligate sa bage pe gat religia lor de doi lei. Loviturile de stat din statul islamic au fost foarte violente si a comis teroare mare si a redus multe procese economice de dezvoltare si mai ales in politica externa mondiala. Lovituri de stat sunt organizate de catre fractiuni din statul islamic si ajutat chiar de ajutorul financiar de catre unele guverne europene.

Pe fondul atacurilor de teroare, intimidare, reducerea democratiei, si mai multa democratie de coruptiei, au spus ca Statul Islamic trebuie sa fie mai mare de cat Uniunea Europeana? Pentru ca Iranul , atesta o politica externa foarte redusa, extremismul si terorismul de orice fel se afla acum la guvernare, prin multe atacuri de terorism in pragul unor alegeri democratice, din orice tara din clubul UE.

Arabia Saudita ar putea pune capat atacurile terorism , daca ar putea impune tarilor din Golf, sa fie mai democratice si sa nu mai guverneze pe legii religioase si pe norme legislative. Acesta este o problema de securitate si care de fapt devine un model de guvernare, deoarece sunt acceptate de unele guverne europene,cum sunt numirile unor demnitari de rang inalt pe functii guvernamentale.

 

Jucatorii teroristii sunt acum la guvernare cu scopul de a impune propria lor cutuma si carisma de politica de partidele politice penale si cu fara programele lor politice care sa transforme din programul lor politic in realitatea politica curenta. Terorismul de orice fel din Statul Islamic trebuie ajutat sa devina un stat democratic, axat, pe valorii democratice si sa aiba locuri noi de munca de inala calitate si sigure, astfel incat sa nu mai comita acte de terorism asupra ordinii politice externe de securitate internationale, astfel incat unele state au fost foarte pasive fata de Statul Islamic si altele au profitat in plin de atacurile de terorism.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !