CE FACE CRIZA EXTERNA ACUM

 

Combaterea terorismului , adica Statul Islamic in atentatele teroriste si atacuri fara precedent in anul 2017, pentru reducerea  drepturilor omului de pe teritoriul al Uniunii Europene, reprezinta cea mai mare problema fundamentala, care spune cat costa cresterea economica asupra unor state membre ale Uniunii Europene. Uniunea Europeana si NATO, trebuie sa aiba programe de securitate foarte bine definite si care sa ofere ajutor politic si de munca celor care sunt victime ale atacurilor de terorism in zona de Schengen . In combaterea terorismului internationala, trebuie sa fie un obiectiv fundamentala pe termen lung, pentru toate guvernele democratice si care au partidelel politice moderne, deoarece unele guverne europene sunt mana in mana cu Statului Islamic.

Statul Islamic,este in curs de dezvoltare in politica regionala si mai ales a prins foarte multe web-situri in captura, majoritatea lor de pe zona europeana. Statul Islamic se revendica ca ar fi cel mai puternic stat din lume, si in mod vadit ataca cu fara motive fundamentale unele state europene pentru ca nu sunt obligate sa bage pe gat religia lor de doi lei. Loviturile de stat din statul islamic au fost foarte violente si a comis teroare mare si a redus multe procese economice de dezvoltare si mai ales in politica externa mondiala. Lovituri de stat sunt organizate de catre fractiuni din statul islamic si ajutat chiar de ajutorul financiar de catre unele guverne europene.

Pe fondul atacurilor de teroare, intimidare, reducerea democratiei, si mai multa democratie de coruptiei, au spus ca Statul Islamic trebuie sa fie mai mare de cat Uniunea Europeana? Pentru ca Iranul , atesta o politica externa foarte redusa, extremismul si terorismul de orice fel se afla acum la guvernare, prin multe atacuri de terorism in pragul unor alegeri democratice, din orice tara din clubul UE.

Arabia Saudita ar putea pune capat atacurile terorism , daca ar putea impune tarilor din Golf, sa fie mai democratice si sa nu mai guverneze pe legii religioase si pe norme legislative. Acesta este o problema de securitate si care de fapt devine un model de guvernare, deoarece sunt acceptate de unele guverne europene,cum sunt numirile unor demnitari de rang inalt pe functii guvernamentale.

 

Jucatorii teroristii sunt acum la guvernare cu scopul de a impune propria lor cutuma si carisma de politica de partidele politice penale si cu fara programele lor politice care sa transforme din programul lor politic in realitatea politica curenta. Terorismul de orice fel din Statul Islamic trebuie ajutat sa devina un stat democratic, axat, pe valorii democratice si sa aiba locuri noi de munca de inala calitate si sigure, astfel incat sa nu mai comita acte de terorism asupra ordinii politice externe de securitate internationale, astfel incat unele state au fost foarte pasive fata de Statul Islamic si altele au profitat in plin de atacurile de terorism.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!