CE ESTE PENTRU ROMÂNIA ŞI NU PENTRU ROMÂNIA

Problema alegerilor europene în România, este tot mai importantă şi împotriva românilor, deoarece ofertele electorale sunt de slabă calitate şi nu va produce efecte pozitive pentru romanii, confirmă că numărul romanilor cu drept de vot, la alegerile europene din 25 mai 2014, va fi sub 30 la sută.

 

Alegerile europene din 25 mai 2014, în cadrul arenei politice europene, se va confirma că electoratul roman, nu prea mai are pe cine să voteze, având în vedere ca de la Revoluţie până la ora actuală nu mai este nimic în folosul României, deoarece aveam parte de numai baroni la mai mari baroni, dar ce este mai rău nu mai avem nimic valoros în interesul ţării.

 

Se analizează şi se face tot felul de oferte electorale din partea tuturor partidelor politice şi parlamentare, dar creditele politice pentru fiecare partid sunt tot mai mici, şi ca o alternativă politică pentru dezvoltare durabilă a politicii, va fi ca toate partidele de centru-dreapta, să fie sub unitatea dreptei şi împotriva partidelor private.

 

 

Cea mai nouă alternativă politică de lungă durată şi de înaltă calitate, va fi ca zona tuturor partidelor de centru-dreapta, să fie cu politicii de dezvoltare durabilă, cu accent de reducerea poverii fiscale şi promovarea ritmul creşterii economice, prin creşterea ofertelor de muncă de înaltă calitate şi sigure.

 

O slăbiciune majoră din partea partidelor de centru-dreapta, rezidă în împotriva partidelor de la guvernare, care sunt acum, cu fără oferte legislative, privind reducerea costurilor sociale şi de sănătate sau revenirea la TVA-ului de 19 la sută, reconfirmând ca partidele de la ciolane de lux, nu lucrează pentru combaterea creşterii poverii fiscale şi programează în viitor, alte noi taxe mai mari şi scumpe pentru mediul de afaceri.

 

Numărul alegătorilor la urne, pentru alegerile europene din 25 mai 2014, va fi cum au muncit politicienii de la toate partidele, pentru că ofertele politice din partea partidelor parlamentare sunt tot mai vechi  şi cu fără alternative politice radicale, pentru relansarea economică şi creşterea nivelului de trai, prin munca milioanele de romanii, care în prezent, sunt în stradă cu fără locuri de muncă şi cu fără resurse financiare.

 

Romania în continuare nu merge pe drumul normal, din punctul de vedere economic şi social, deoarece sunt milioane mari de romanii cu drept de vot, cu fără locuri de munca acum, în tara lor mama si tata, care politicienii de la guvernare, precum PSD, cu 3 partide, nu vor să creeze un cadru legislativ, privind reducerea de urgenta a poverii fiscale, pe piaţa muncii, care sunt cu cele mai scumpe taxe şi impozite din clubul Uniunii Europene şi împotriva României. 
ZiarulViitor.ro
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “CE ESTE PENTRU ROMÂNIA ŞI NU PENTRU ROMÂNIA”

  1. Romania va fi si mai bătrână spune:

    După 1989, numărul nou-născuţilor din România a scăzut dramatic. Astfel, dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual 314.746 de copii, două decenii mai târziu, numărul acestora a scăzut aproape la jumătate. Iar evoluţia de la an la an confirmă faptul că românii iau tot mai greu decizia de a face copii. Datele Institutului Naţional de Statistică arată că în ianuarie 2014 s-au născut cu 1.360 de copii mai puţin decât în aceeaşi lună a anului 2013. Cifrele sunt îngrijorătoare în condiţiile în care populaţia României scade cu 5.000 de persoane pe lună, iar numărul pensionarilor a ajuns în prezent la 5,4 milioane. Sociologii estimează că până în anul 2025 populaţia României va scădea la sub 16 milioane de persoane

  2. Silviu Mariannn spune:

    toti joaca acum etapa dam in restul. PiMPul vad ca se da cu romii, ca deh voturi. Dupa 25 Mai dreapta se va aduna, incetisor caci cu ciuma rosie la Cotroceni ne-ar lua ala cu coarne.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro