CE CORUPTIE ESTE IN POLITICA DE PESTE 20 DE ANI

 

Se discuta mult in fata restaurantului din partea Parlamentului  pentru promovarii politicilor penale la varf lance  la nivelul clasei politice din toate culorile politice. La nivelul clasei politice si toate partidele politice si parlamentare, de peste 26 de ani, lucreaza pentru recocilierea penalilor pe inalte functii publice si fie la nivelul Guvernului si al Parlamentului. Penalii pentru functii publice si ce coruptiei au adoptat ei de la Tratatul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana si fata de alte Statele membre ale Europei, este foarte mult in crestere, semnat de politicienii penali si care au distrus toate obiectivele de crestere economica de lunga durata. .

Coruptia publica si mai ales care persista foarte mult este acordat cu fara  prea mutle conditiilor publice ale politicilor publice si care este lansata prin programul de guvernare ale retelei de politicienii penalii data, aceasta concepere de peste 20 de ani. Diviziunea penalilor din scena politica interna, este foarte puternica a rolurile persista la locul de munca , fie in arcul guvernamental si in actuala lor majoritatea parlamentara, care este atat de bine platita, cat isi permite sa faca cea mia mare coruptiei publica din cadrul Uniunii Europene.

Problema care este la nivelul clasei politice din sistemul politic romanesc este ca societatea este divizata si nu poate construi si difuza o clasa politica moderna si care sa fie aplicata efectiv asupra combaterii coruptiei si care merge foarte bine mana in mana cu saracia lucie din mediul urban. Lipsa de performanta si modernizarea tuturor partidelor politice la nivelul altor partide politice care sunt deschise spre modernitate si respectarea drepturilor omului si drepturile de egalitatea de gen pe piata muncii, este total lipsita de contiunt si fundmentalul de protectie politica este protectia penalilor in Parlament care isi construiesc propriile legii in vederea apararii Statului Paralel.

Inegalitatile dintre partidele politice de acum la guvernare si cele din opozitia parlamentara este ca diviziunea politica pe arenele politice interne sunt numeroase, deoarece nu sunt o alternativa valabila si nu au de loc programe de guvernare si sa faca opozitie parlamentara si voteaza cot la cot legile majoritatii parlamentare ale penalilor de lux. Vorbitorii penalii se declara ca sunt hartuiti de catre sistemul judiciar din Romania, dupa ce in viata lor politica si in cariera lor de politician ale afacerile de coruptiei tot timpul la guvernare, au lucrat ca niste lucratorii penalii pentru binele si interesele lor de clica si de clanuri interlope la adresa Statului de drept. Pe de alta parte, Guvernul din 2018, este cel mai slab guvern prin toate masurile promovate si care nu produce de loc o crestere economica serioasa si numai cresteri si alte noi cresteri de taxe si impozite.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !