CE AVEM NEVOIE ACUM DE LA POLITICĂ ŞI NU MÂINE

Guvernul în întregul sau regim politic şi fiecare membru în parte nu răspunde în fata Parlamentului, pentru cel mai slab program de guvernare, care nu prevede simularea mediului de afaceri, şi care sunt la zona milioanelor de probleme financiare şi care nu aduce locuri de muncă de care au nevoie acum, peste 10 milioane de romanii din toată România.

Executivul de la Bucureşti, nu vrea democraţie în Guvernul Ponta 3, deoarece nu are un cadrul legislativ, pentru noua sesiune parlamentară în zona economiei şi sociale, care sunt pline de milioane de probleme financiare şi cu accent pentru promovarea sclaviei severe în formă calificată , prin legea penalilor parlamentari cu dosare penale de corupţie.

 

România are nevoie de reducerea TVA-ului de la 24 la sută, la sub 19 la sută, aşa cum cerea alegerile parlamentare din 2012. Pentru un cadrul legislativ şi serios, este nevoie pentru ca terenurile agricole să nu mai fie vândute de pomană, sau forestiere, care sunt acum vândute pe bani de nimic, la oamenii de afaceri străini şi pădurile din România nu ma sunt virgine. 

 

Guvernul Ponta 3, are nevoie de mai multe moţiuni de cenzură, pentru programului său de guvernare comună, care prevede distrugerea independenţiei pe Justiţiei, şi politizarea statului de drept, cu fără programe de modernizare şi dezvoltare democratică, în procesului de guvernare ale statului român.

 

O altă moţiune de cenzură împotriva parlamentarilor de la putere, care aduce în viata României, un guvern copt de corupţie, prin ridicarea taxelor şi impozitelor la cel mai mare număr din Uniunii Europene, şi care în continuare are teme anti fiscalitate şi anti populare, care sunt cuprinse în noului bugetului de stat, pentru anul 2015, astfel încât Guvernul Ponta 3, nu aduce reducerii de taxe şi impozite mai mici, în continuare.

 

Parlamentul României, pe timpul guvernării Ponta 3, a devenit cea mai mare slugă politică, deoarece Guvernul şi celelalte organe ale administraţiei publice, în cadrul regimului politic de guvernare proprie, nu a răspuns politic în fata Parlamentului, pentru întreaga sa activitate politică de slabă calitate şi plină de clientelă politică de partid, cu dosare penale de corupţie.

 

Comisiile de Judecată, ştiu că România are la puterea romanilor, un guvern penal  şi care parlamentul nu i-a cerut urmărire penală, pentru faptele grave săvărşite în exerciţiului mandatului, având în vedere că sunt peste 10 membri ai Guvernului în frunte cu Şeful penalilor de la cea mai coruptă guvernare din viata României şi din clubul Uniunii Europene, încă în procesul de guvernare executive centrale.

 

 

ZiarulVitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro