CE ADUCE BUGETUL DE STAT PENTRU FIRMELE PRIVATE

Bugetul de stat pe anul viitor, prevede creşterea cotei unice  de la 16 la sută, pentru 18 la sută, pentru toate firmele private din România, deoarece organele executive şi legislative propii, de la conducerea României nu sunt în stare să prevină creşterea evaziunii fiscale pe piaţa muncii şi din zona economiei în Sectorul economic privat.

 

Noul buget de stat pe anul 2014, se putea face şi fără majorarea accizei la petrol, care aduce cresterea preturilor care este una din cele mai importante şi eficace pîrghii ale întregului mecanism economic, deoarece afectează toate laturile funcţionarii lui şi toate domeniile de activitate, inclusiv nivelul de trai al celor peste 20 de milioane de roman

Partidele din cadrul USL, au estimat o creştere a poverii fiscale, atât la persoanelor fizice şi juritice de peste 24 la sută, pentru ca reducerea CAS-ul de 5 la sută, să nu fie inclus nici în bugetul de stat, pe anul viitor, şi programat pentru anul 2015, pentru cei peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, care sunt la zona cu fără prestări servicii economice şi sociale din parte partidelor private de la puterea legislative.

 

Prefecţionarea mecanismului de creşterea economică nu funcţionează în continuare în România, deoarece funcţioneza la un nivel de 10 la sută, pentru reducerea crizelor economice şi creşterea nivelului de trai al poporului român, care sunt cu cele mai mici venituri din Uniunea Europeana, precum peste 10 milioane de romanii sunt cu un venit brut net, de sub 1000 de ron.

 

Creşterea accizelor la petrol cu peste 10 la sută, în anul viitor, nu sunt pentru construirea de autostrăzi din partea partidelor de la guvernare, aşa cum relatează prin mass-media din România, şi banii sunt pentru alegerile europene şi electorale în anul 2014, pentru că regimul USL, nu mai au credite electorale de peste 60 la sută, şi au un credit electoral din partea romanilor la sub 40 la sută, pentru noile alegerile electorale.

 

Programul economic şi social al burgheziei USL, de viitor, nu prevede ca societatea romanească să poată consuma mai mult de cât prevede creşterea economica de sub 3 la sută, din cauza partidelor parlamentare, printre care PSD’PNL, care reduce dezvoltarea economică şi socială, cu indexarea taxelor şi impozitelor din economii naţionale ale României.

 

Orice dezvoltare de creştere economică trebuie să aibă la bază măsuri de redresarea creşterii economicei pentru noi locuri de munca, din partea partidelor democratice, care pretind că sunt la guvernare pentru dezvoltarea întregii societătii socialiste sau a fiecare regiune de tară.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro