CE E ACUM PENTRU ROMANIA ?

 

România din cauza guvernului Ponta și cu partide expirate la guvernare este considerată o țară care găzduiește cea mai mare corupției și cu peste 10.000 de politicienii penali la guvernare cu dosare penale pentru afacerilor de corupției publică, cu statul român, în formă continuă. Cel mai mare parlament cu lot mare de pușcăriași la număr în creștere și forma totală a guvernului , nu generează proiecte legislative și nu vor să lanseze noi reforme și nu produce  proiecte importante pentru țară. Peste 10.000 de miliarde de euro care erau investitorii străini, au ocolit România să facă deschideri de investiții în infrastructura economică în dezvoltarea economic.

Lucrurile nu merg bine de loc așa cum ar trebuie să fie, dar există o alternativă de partide politice în opoziției, care s-ar putea să treacă la guvernare prin Lucrurile bine trebuie făcute, să vină cu proiecte în dezvoltare a țării și salvarea de milioane de români din sclavia politicienilor cu dosare penale, și care fac guvernarea tuturor penalilor, în formă calificată. De asta nu sunt milioane de locuri de muncă și iar alte milioane de români cu venituri tot mai mici de la zi la zi.

Deși, poporul român nu are voie să fie cu cel mai penal guvern și de factură plină de mafiei de fantome de clientelă proprie de partide private, și are nevoie de partide politice să genereze o schimbare politică și cu multă muncă economică și care nivelul de creșterea economică să comunice pe bune cu modernizare a nivelului de trai. Pentru o țară lovită de cele mai multe focare de corupție din partea tuturor politicienilor penali și cu iz de oligarhiei sclaviei de multiple severe, adică sclavia legislativă și comerțul cu sclavii și plină de sînge în oligarhie penală și ordinară, prin lipsa totală de democrației pentru democrația modernă.

Guvernul tuturor penalilor de marca PSD, în formă democratică nu vor să plece de la guvernare, pentru că ei ocrotește corupția din infrastructura partidelor pline de politicienii penali, și care sunt la vârful țării să facă noi afaceri de corupției și evident multă evaziune fiscală, fiind banii negri, să-îi vândă din nou pe milioane de românii la multă sclavie penală și guvernarea penalilor în creștere.

Criza politică se află puterea politică din partea tuturor partidelor de la guvernare de azi pentru toată România, întrucât să reducă tot mai multe miliarde de investiții în dezvoltare și modernizare economică, care oricum nu s-a lucrat timp de 26 de ani, de loc, ne având guvern cu experiență politică made economică și având putori politice, care au venit din nou la furat din banul public, fiind cel mai corupt guvern și plin de realizării politice prin politicieni  penali și cu multă corupție gratuită pentru această națiune pierdută.

Acum nu sunt pentru anul 2015, programe puternice economice, nu sunt reforme sociale solide, nu sunt drumuri moderne, nu sunt milioane de locuri de muncă, nu sunt investiții solide, în infrastructura de educației de stat, iar sistemul de sănătate publică, produce multă boală în cancer de corupției publică, fiind pentru politicienii de azi, cel mai mare sindrom al cancerului de politică penală și corupție ai penalilor în societatea românească.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro