CE A FACUT PSD IN 2018 CE VEDE IN ANUL 2019

30 DE ANI, Dreptul la vot, dreptul la guvern politic, dreptul la politica drepturilor omului si fundamentale si la un stat de drept sa fie in serviciul public. Se creeaza actuala retea de pensii speciale pentru infractorii sa activeze tot mai bine in domenii vitale din cadrul statului roman, sa puna mana pe toate puterile statului cele executive si legislative, intructa sa controleze si sa aiba protocoale secrete cu mafiile de gherile. In numai 3 ani, Romania a avut foarte multe guverne si mai mai ales ofertele lor politice sunt foarte slabe in calitatea politica, si au schimbat doar numele Guvernului care activeaza in sistemul politic romanesc sa serveasca clientela cu miliarde de euro banii de investitii strategie si regionale ale Romaniei. Reputatia Guvernului PSD-Dancila, este un guvern care nu are drepturi politice si buna activitate politica independenta de toate partidele politice penale uzate din regimul penalilor si criminalilor de uzura penala.

Guvernarea PSD-ALDE, ce nu a primit mandat politic din alegerile parlamentare directe si a fost un guvern parvenit din jocurile politice periculoase ale clasei penalilor, pentru a avea zero rezultate axate in cadrul Programului de guvernare care nu aduce de loc bunastare economica, si mai ales noi spitale regionale in anul 2019. Cu violenta politica din arcul puterii majoritatii parlamentare ce contribuie la cele mai noi probleme de orice fel, si au parte de multa violenta domestica din saracie si coruptiei din partea vedetele penale ce sunt cu dosare penale in forma agravata . Guvernul ar trebuie sa lucreze de indat, pentru toti beneficiarii de la lipsa serviciilor sociale si sanatate publica gratuita prin oferirea de medicamente compensate si realizarea de spitale regionale ce sunt foarte nevoie sa fie date in circuit si realizate in infrastructura bugetului de stat in anul 2019.

Au mult proiecte proaste si produce coruptie publica tot mai mare ,astfel de guvernatii lor le este foarte frica sa guverneze sau au probleme grave cu propria lor guvernare, deoarece au realizate mai multe contracte de coruptiei si eliminarea din piata financiara a milioane de noi locuri de munca si radierea investitii publice de ordin de sute de milioane de euro in numai 2018. Intrebarea este daca vrea Guvernul PSD-ALDE is cu toti cei 200 de politicienii din toate partidele lor sa guverneze tara pentru alegerile 2020, atunci sa guverneze prin fapte si nu vorbe goale si ieftine. Pus pe gravele probleme ale tuturor guvernelor de marca proprii si care guvernul lor este tot mai lipsit de masuri noi fiscale si avansarea unor proiecte regionale de tara pentru ridicarea si stimularea economiei nationale.

Guvernul cu toate problemele lor tot mai grave si accentuate in procesul lor de guvernare slaba si proasta, de lipsa de astfel de modernizare in schimbarea unor legii sociale si de lipsa totala de calitatea partidelor politice in motoarele puterii politice de tara ce gireza tot mai slab si in jurul unor persoane publice toxice si penale de la zi la zi . Guvernul PSD-ALDE au venit la guvernare sa guverneze pentru toti penalii si clientii lor care fac bine mersi afaceri grase de coruptiei si au pus labele pe sistemul judiciar sa devina o unealta politica veritabila.

Rezultatele guvernarii PSD-ADLE, prevedea realizarea de noi partide politice si miliarde de euro bani pentru clientela selectiva si pertinenta si mai ales periculoasa. Zero strategii nationale si cu impact direct asupra guvernarii pentru marile domenii unde patrunde alte noii valuri de crize financiare si reducea impactul de profit pentru dezvoltarea de noi locuri de munca pe piata muncii pentru tineri, care au locuri de munca tot mai proste si pline de saracie . Plafonarea Guvernului prin alegerile anticipate este o realizare politica serioasa si ar trebuie incurajata deoarece acest Guvern este o marioneta infecta si care nu are de loc temele economice puse la guvernare. Veniturile romanilor nu au crescut asa cum sustin politicienii de la guvernarea lor, insa au fost reduse prin indexarea tuturor serviciilor publice de la alimente de baza, energie electrica , apa potabila, ce au devenit un lux si nu de utilitate publica.

www.ziarulviit.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.