CCR A RESPINS CIUMA PENALILOR IN VARIANA NOUA SI POLITICA NOUA

CCR a respins propunerile de modificare a Constituției: Amnistia și grațierea corupților nu pot fi interzise
vs.
Sfatul lui Al. I. Cuza pentru popor

Oare cine are dreptate;

CCR-ul PSD, fost PCR, aflat acum la guvernare 
sau
Fostul colonel Al. I. Cuza, care a realizat Unirea?

(Aviz amatorilor pricepuți la politică și justiție!)

De reținut,
nădejdea noastră rămâne doar una…armata română!

Legendă
Temniță, azi înseamnă:
închisoare, pușcărie, arest, bulău, etc.Cand ficalitate, politica, meschina ordinara, se imbata de prea multa putere si fuge spre alte instrumente juridice, fiscul, autoitatile, si politicienii penalii vor pensii penale, si functionarii statului nu isi fac de loc datoria fata de obste, manca cot la cot ciolane de lux, cu hotii, vanzatorii de tara, mercenari, tradatorii de tara si vanzatorii de paduri, raman la datorie.

Arestatii pe cei care lupta împotriva independenței Justișiei, și vor corupții, să aibă dosarele albe și care s-au îndulcit peste nopate, la contracte de miliarde de euro, sub toate Guvernele PSD-ului. Arestați să fie judecatiți și să nu aibă pensii speciale și diurna si alte drepturi electorale și să nu mai poată candida pentru un nou locul de muncă la caldurică.

Lupta nu este pentru statul de drept și pentru corupție și zero funcționari corupți și publice și noi politica nouă, care se luptă pentru capte de cozi de topoare și impotriva dreptruilor omului și Justitiei sociale, sa nu vie de loc locuri de munca cu un standar ridica social și alte locuri de munca.

Stie ca nu va fii șef de stat și referendumului pe tema Justiției a fost o mare lovitura data pentru Legile ale actelor normative. Ca pentru ca Executivul are tot mai multe partide politice, pentru guvernare si cu multe probleme politice, nu avem separarilor puterilor in stat, in executiv, in legislativ să fie puterea judecatorească independentă de factura politica.

Corupții, vor alte drepturi politice inalienabile, iar Decalarația dreptruilor omului este universala, si trebuie să pătrunda in Romania la toate actele normative si separarii expresii puterilor in stat. Violatori si vanzatori si traficanti de carne vie de organe de oameni vor sa fie legalizate prostitutiei si industria pornografiei fiind feminizarea recunoasterii emaniciparilor sclavilor. Nu avem de vanzare sclavii in Romania, pentru ca partidele politice au devint tot mai organizate in particulaitatea lor si for functii si extinderea abuzuri, gratierii, amnistierii, si fiscalitatea. Statul de drept a devenit o lupta politica si nu o tema politica serioasa, are statul de drept combaterea coruptiei publice și saraciei rotativei guvernamentale, precum zero independenta si suvernanitatea interna pentru Romania. Ciorba penalilor de lux si cu lefuri de mii de euro, care tarăiesc in lux, au prosperitate la declaratiilor de averi, cu contracte pentru serviciilor publice cu statul roman, si care nu vor sa contruesca proiecte de tara si sa organizeze o Comisie de Specialitate in Parlament, pentru modificarea Constitutiei, , care sa fie amnistia si gratierii sa fie cu doua impozite, una colectiva si una independenta.. Faptul ca sunt așa de multe milioane de dosare penale in Tribunalele din Romînai, si aceasta tara, se afla in faliment, din cauza tuturor partidelor politice care se amesteca in separarea puterilor in stat, si vor Justitie selectivă, iar coruptia publica nu este de cat o suma de culori politice ce are la guvernare mai multe partide politice private si fara platitoare de taxe si impozite .

www.izarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro