CATE PROBLEME SUNT SI TOT NU SE FACE NIMIC

Romania tuturor romanilor sub Guvernul PSD are o viziune democratica cea mai slaba din Uniunea Europeana, astfel incat se impune nevoiea dea avea un nou guvern dupa ce toate partidele politice si parlamentare se manifesta impotriva guvernarii si combaterii saraciei si coruptiei publice din afacerile coruptie de contractele publice cu Statul Roman.

Romania celor 30 de ani, pentru o noua guvernare democartica si mai stabila si formele de manifestare ale guvernelor democrat -sociala . Guvernul PSD 2018, 11 mai , ne-a lansat noi iluzii despre cum programul de guvernare produce cele mai multe masuri de guvernare si care din punctul de vedere politic nu aduce de loc pe cap de locuitor nicio-bunastare sociala si economica.

Programul axatele pentru alte guverne si PSD si ALDE, nu sunt in stare sa guverneze pe programul lor politic de guvernare , insemna ca avem cele mai mari probleme politice. Care este tot mai dificil si costa miliarde de euro si care a condus Romania in cele mai grele si severe crize sociale. Cele 100 de crize economice si alte 45 de crize sociale, in procedura guvernamentala acum a condus Statul Roman, catre cele mai mare deficit si multa inflatiei de sus in jos, si balanta economica ne vorbeste ca nu exista de loc bani pentru investitii publice si atragerea de fonduri europene in continuare.

Nu avem un guvern democratic pentru ca clasa politica nu este de loc in stare sa produca un Guvern solid si sustenabil si sa guverneze dupa rezolvarea problemele sociale si economice ale cetatii . Toate partidele politice de la guvernare au creat cel mai multe  si noi crize economice si politice fiind o alternative de guvernare. Societatea romaneasca, lupta impotriva boala bugetarilor penali de lux, si care creeza multa dezordine si instabilitate politica in sistemul politic actual.

Esecul modulului de crestere economica , cu fara de loc noi locuri de munca de la zero, si cresterii nivelului de trai, au caparat influenta serioasa in capitalul strain, pentru ca mana de lucru in piata muncii din Romania sa fie de la zi la zi cea mai ieftina si cele mai mari cluburi de penalii in contextul Parlamentului.

Pentru combaterea saraciei si a foametei inca nu exista de loc o diversitate de proiecte publice si a foametei de munca si ocuparii tinerii si alte persoane cu probleme  serioase pe piata socio-profesionala. Saracia despre care nu vorbeste actorii politici din Guvernare si puterea lor politica nu au de loc un traseul european pentru diviziunea muncii cu ancorarea la Tratatul de la Lisabona . Lipsa de hrana, apa potabila, canalizare, poduri si alte elemente necesare pentru viata decenta in Romania, au fost sub inaltul patronaj al tuturor partidelor politice parlamentare si exclusiv celor care se prefac ca guverneaza toata tara in zilele de zi.

Majoritatea politica tot mai exclusa din procesul de guvernare din cauza lor, nu vor sa construieasca de loc comertul romanesc, nu vin in Parlament cu amendamente si alte instrumente politice, astfel incat marea lor criza economica cu privire la zero protectie sociala si de sanatate pe servicii publice si milioane de romanii pierd in fiecare zi de zi alte noi locuri de munca. Prostitutia politica din Programul de guvernare este un sindrom al artei politice penale si care se ocupa in mod veritabil cu vanatoarea de varjitori si vrajeste toate contactele publice in folosul dumei penale si pentru a pune pe tava clientelei lor selectiva miliarde de euro, din taxe, impozite si fonduri europene care mai sunt prin Romania.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !