CARE FACE PARTE DIN POLITICA DE AZI

 

Analizand proiectele de modificare ale reformele sistemului Judiciar din Romania pentru modificarea Legilor 302/2004, 304/2004, 317/2004 , privind organizarea sistemului judiciar din Romania, dupa o guvernare instabila si neproductiva. Guvernul PSD a modificat Codul Penal si grija pentru justitiei a combatut egalitatea de tratament intre politicienii penali si procurorii. Guvernele PSD/ALDE si luptele impotriva separatiei puterilor in stat, a devenit un proteste de starda cu zeci si suste de mii, de proteste pe toate marile bulevarde din tara,in prevenirea si denunatarii unor contracte de afacerile de coruptiei pe pline de partid . Contestatiile legilor Justitiei au fost modificate de cai mari de la dosarele penale cu trimitere in judecata, despre faptele lor penale, care se urca tot timpul in spatiul public, criticand sistemul judiciar si facand sa devina o sluga politica de orice marime politica.

 

Acuzatiile grave asupre Legilor sistemului JUDICIAR , a capatat o adoua monstra politica de guvernare, prin multa manipulare creativa si distrugere sistemului in privind Codul ce procedura Civila si Penala, asupra eliminarii drepturilor omului de la CEDO.

 

Monstrele penale si alte trucuri politice, ne compara ca acest sistem ar trebui sa fie sub serviciile secrete, cand au de cifrat legile justitiei, prin modificare actului normativ in  favoarea unei OUG 18/2016, coalitia PSD si ALDE nu a ajutat de loc sistemul judiciar sa mai scape de milioane de procese .Filmul protestelor penale din starda au reclamat la noi, pe ascuns, fara echivoc , ca suntme o tara care lucram mai mult nopate. O manipulare tot mai in crestere este acum la guvernare, nu are soluti si viziuni politice de lunga durata, da faliment la tara, cu atat isi expune resoturi incredibile pe marile functi in fruntea Statului roman. Romania acum confirma ca nu are Guvern si Parlament sa guverneze , dupa mai bine de doi ani de zile, la astfel de lucruri sunt tot mai imposibile. 

Liderii clasei politice si jucatorii penalii dupa dosarele lor penale, pentru ei acesta guvernare PSD/ALDE este benefica si productiva din punctul de vedere al organizarii statale de a face politica, doar de unde curde miliarde de euro. Un guvern al tehnogratii sau technicieni nu mai este azi pusa pe carile de joc al guvernarii, iar majoritatea partidelor politice,au o noua comunicare politica spre drumurile toate bat spre alegerile anticipate. Reclama politica din Comisii speciale ale Parlamentului, domnii penalii si dosare penale la fara numar pe persona fizica, au compus o noua modificare la toate Legile Justitiei, fara un aviz din partea Consiliului National al Judecatorilor din Romania. Guvernul PSD/ ALDE ei nu sunt in statul lor paralel, astfel incat sa nu faca mic dejun al proceselor din toate tribunalele civile din Romania.

Mai mult, liderii coalitiei guvernamentale sa spuna care este tratamentul administrat legilor Justitiei, lunad in considerare ca toate guvernele PSD/ALDE au avut ca obiective politice modificarea sistemului judiciar din Romania la fara consultare directa cu factorii de prima pline si opina publica din protestele anti-guvernamentale. In sistemul judiciar din Romania bun si prost cum este gestionat de guvernarea penalilor si proiectiei politice ale penalilor din fruntea tarii, nu trebuie sa livreze haos, ura si conflicte de interese personale, intre procurorii si politicienii ultra penalii la afacerile de coruptiei in viata publica din Romania in continuare.

www.ziarulviitor.ro

 

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !