COMUNICAT DE PRESA CANDIDAT INDEPENDENT GABRIELA STEFANIA NUT

COMUNICAT DE PRESA candidat independent Gabriela-Ştefania NUŢ
36 ORE PANA LA INCHIDEREA FEREASTRELOR DE OPORTUNITATE A DEPUNERII DOSARULUI DE CANDIDAT PENTRU COTROCENI LA BEC
„În ce priveşte situatia semnaturilor centralizata până acuma, pot spune că am strâns uluitor de multe semnături pentru un om cu demnitate si onoare, care nu da mâna cu coruptia şi care refuză categoric să strângă semnături în alte conditii decât cele legale, adevarate. Nu sunt suficiente semnaturi pentru a-mi depune dosarul cu documentele necesare la BEC, deşi sunt in jur de 80 % din care majoritatea au venit din Bucuresti datorita coordonatorului Bogdan SCURTU, un tanar ambitios, adevarat voluntar fără plata, promisiuni si restul din Ardeal, Constanta, Tulcea. Nu disper si mă incred ca voi mai strânge restul de semnături in timpul de o zi si 12 ore pana in 22.09.2019, ora 23 :55 PM ce a mai ramas si vor ajunge si semnaturile cetatenilor romani, straini cu drept de vot din strainatate. Apoi, voi decide ce fac mai departe, dacă depun dosarul si voi fi respinsă, aceasta decizie nefiind una ruşinoasă sau renunţ urmând să urmez procedura electorală. Este vointa neviciata a mea.
Suţin că este o muncă grea și stresantă, umilitoare să strângi semnături în mod real, în termenul legal, chiar dacă am încercat chiar o abordare personală, dar nu mi-a ieșit, intrucat am constatat că cetăţenii nu te recunosc dat fiindca sistemul electoral, mass-media a avut grijă să nu îmi fie prezentat profilul şi intenţia de a participa la alegerile prezidentiale 2019, nu am apărut în emisiuni TV și nici în sondaje, sunt multe persoane care nu votează sau chiar nu sunt interesați fiind din ce in ce mai sceptici.
Ca un simplu calcul aritmetic pot spune ca in conditii de legalitate pentru colectarea celor 200.000 de semnaturi este nevoie de cel putin 952 de persoane care sa colecteze aprox 9.524 de semnaturi in 10 ore pe zi.
Până una alta mulţumesc SISTEMULUI care a decis îngrădirea participării candidatului independent fara sustinere logistica, politica, nerespectarea principiului de egalitatea de sanse si tratament, umilirea candidatului independent prin politica adoptată.
Poate acum au înţeles si alti candidati independenti si liberi desprinşi din gruparea politica, greutatile intampinate de un candidat independent 100 %, ca necesarul de semnături este exagerat de mare si NU poate fi strâns într-un timp legal de 21 de zile de la publicarea oficiala a formularului lista sustinatorilor, in mod real. Poate aşa, acesti independenti si liberi candidati vor sustine modificarea legilor electorale si initierea procedurii de prezentare a profilului oricarui candidat, mai ales cand se pune problema unui independent fara notorietate, dand sanse si acestuia.
Nu voi ceda atât de usor si repede, voi merge mai departe, chiar daca sunt constienta ca nu voi putea sămi îndeplinesc dorinţa de a dovedi că pot să-mi îndeplinesc sarcinile cu cinste şi demnitate.”

WWW.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro