CÂND ÎL AI PE DUMNEZEU NIMENI NU ARE CUM SĂ FIE ÎMPOTRIVA TA

Nu te certa cu Dumnezeu, prin creşterea păcatelor, deoarece Dumnezeu nu te lasă să fii batjocorit. Ce seamănă omul, aceea va şi secera. Încearcă, şi atunci când nu reuşeşte, e o şcoală. Ca să îndrumi un copil pe calea cea bună, trebuie să mergi şi tu pe ea. În fiecare noapte cel care visează reîncepe lumea. Viaţa fără Hristos este fără gust, tristă şi părăsită.

 

Iisus a tămăduit orbirea ochilor, dar n-a putut tămădui orbia răutăţii. Orbirea răutăţii nu are leac, dar are pedeapsă. Ai grijă de tine, căci uneori apar momente în care simţi că doar pe tine te ai. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Miluieşte-ne pe noi. Când viaţa îţi dă mai mult decât poţi duce, îngenunchează. Dumnezeu îţi va asculta rugăciunile.

 

Doamne, ajută-ne să ne golim sufletul de răutate, de amărăciune şi să punem în loc bunătatea, bucuria şi iubire. La sfârşitul călătoriei pe acest pământ, un singur lucru va conta, adică ce am făcut pentru sufletul meu. Un semn divin se vede pe pământ când se arde o biserică.

 

 

Spune lui Dumnezeu problemele tale şi El îţi va oferi toate soluţiile. Iubite Doamne, Tu îmi cunoşti nevoile, aşa că eu le pun în mâinile Tale. Oare de ce vin oamenii aşatrimite  de în silă la spovedanie ? Fiincă ştiu că li se va cere lepădarea de păcate. Ori lor le plac pactele mai mult decât înfrânarea de la ele. Rugăciunea este comunicarea directă cu Dumnezeu.

 

Nu înceta niciodată să crezi şi să speri, ca nu va fii bine, dacă crezi în Dumnezeu. Oricâte probleme sunt în viaţa ta, Dumnezeu nu te lasă la greu, şi îţi trimite gândirea pozitivă, care prevede forţa şi credinta. Viaţa te punte tot timpul la muncă şi încercări, dar Dumnezeu te ajută să treci peste ele cu ajutorul tău. Dumnezeu poate fi văzut, dar trebuie împlinită o singură condiţie, adică multă rugăciune, precum o inimă curată.

 

Cu fapte bune de înaltă calitate şi cu cuvinte din tot sufletul îl cinsteşti pe Dumnezeu şi vei primi cea mai mare binecuvântare. Recunosc că sunt slab, dar Dumnezeu este puternic şi îmi dă curajul de a merge mai departe în viaţa. Să-ţi fereşti capul de cuvinte urâte şi de multă prostie, care prevede lumea asa, total de ieftină şi de nimic.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.