CÂND FACI RĂU, ESTE PENTRU TINE.

Când faci rău, este doar pentru tine. Cea mai bună dovadă este un prieten credincios. Un prieten bun şi sincer este mai apropiat decât orice rudă. Să nu faci cunoştinţa cu omul viclean. Prietenia cu cel viclean este prieten cu diavolul. Căci de unde era să-naveţi, să faci lucrul lui Dumnezeu, ca să se coboare peste tine şi peste casa ta, binecuvântarea lui Dumnezeu, dacă n-ai fost la biserică?

Nu uita să te rogi în fiecare zi din viata ta, pentru că nici Dumnezeu nu uită să te trezească în fiecare dimineaţa. Omul se grăbeşte, pentru că degeaba se grăeşte şi totul este să plece la timp. Azi răbdarea. Lucrurile bune se întâmplă celor care ştiu să aştepte. Nu te socoti mai bun ca alţii că nu cumva să fii socotit mai rău înaintea lui Dumnezeu care ştie ce eşti în fiecare din noi.

 

Sfânta Maria, roagă-te lui Dumnezeu, pentru ca România să fie o ţară sfântă. După cum soarele e lumină pentru trup, rugăciunea este lumina pentru suflet. Doamne, cele ce vii în taină între oamenii ai milă de noi. Prietenia este un har pe care îl ai sau nu-e ai, din partea lui Dumnezeu, deoarece unii prieteni sunt prietenii cum vin.

 

De nimic va-negrijoraşi, ci-întru- totul faceţi-i cunoscute lui Dumnezeu cererile voastre, prin rugăciune şi ruga de mulţumire. Şi pacea lui Dumnezeu, care covărşeşte toată mintea, să vă părăsească inimile şi cugetele între Hristos Iisus. Nu renunţa la viaţă, că începutul e întotdeauna cel mai greu.

 

Mâinile la muncă, mintea şi inima la Dumnezeu. Când faci rău, răul se întoarce. Când faci bine, binele îţi păstrează sufletul curat. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieşte-ne pe noi păcătoşii. În vremurile grele, Dumnezeu îţi dă putere. În vremurile de pace, veghează asupra ta. Nu uita însă, că indiferent de moment, Dumnezeu te iubeşte.

 

Nu contează cât de sigur te simţi, Dumnezeu e mereu alături de tine. Dumnezeu luminează-mi mintea, întăreşte-mi memoria şi dă-mi pricepere necesară să răspund corect. Din sărăcie tot timpul se nasc oameni adevăraţii şi cu frică de Dumnezeu.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.