CAMPANIE PUBLICITATE ANUALA

O noua campanie se deruleaza incepand cu 6 noiembrie 2011, in flota noastra de publicitate(marketing) pe ziar, pentru toate firmele mici si mari, sa poata sustine in continoare locurile de munca ale romanilor, deoarece zona euro este amenintatata de o noua criza economica globala in anul 2012.

Noi garantam promovare imaginii sau afacerii dumnevoastra 100%! Daca nu ne putem indeplini obligatiile , suntem obligatii sa va returnam banii!!!

Pachetul de publicitate pe ziar pentru companiile mici si mari, se ridica la peste 50.000 de vizitatori pe luna, care se raporteaza la 100 de euro, incepand de la data de la achitarii taxei de promovare.

De ce publicitate la noi? Pentru ca avem oferta de publicitate in vremuri de criza somajului din zona euro, si dorim sa contribuim la creare de noi locuri de munca, pentru tinerii romani si deasemenea, va ridicam in cautari pe prima pagina din google.

Toate pachetele de dezvoltare cuprinde: bannere (articole), cu toate dimensiunile, filme vinde cu continut de publicitate cu durata de 1-10 minunte.

Tarifele din prezenta oferta sunt exprimate pe durata de 3-6-9-12 luni, care nu prevede TVA 24%. Persoana contact: Rafael-SCURTU, sau e-meil: Difuzare@ziarulviitor.ro cu numar de tel: 0726.934501.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro