CAMPANIA PENTRU EUROPENE SE EXTINDE LA NIVELUL EUROPEI

A început campania electorală în România, pentru alegerile europene din 25 mai 2014, unde sunt înscrişi 15 partide şi alianţe politice sau electorale şi cei 8 candidaţi independenţi care participă la alegerile europarlamentare intră, de azi, în campania electorală, pentru 30 de zile, şi scrutinul electoral va fi programat pe 25 mai 2014, care este un test politic la actualele partide parlamentare de pe arena politică europeană.

 

Peste 18,3 milioane de cetăţeni  romani cu drept de vot, au cea mai mare putere politică în 25 mai 2014, şi sunt aşteptaţi să vină la urne pentru alegerile europarlamentare din luna mai, la peste 180.00 de Secţii de votare de pe teritoriul Uniunii Europene, în special în România.

 

Ofertele politice din partea partidelor parlamentare foarte mari, sunt cu fără teme politice serioase privind un viitor mai bun în Europa, pentru romanii, având în vedere că lipsa temelor politice şi programului de campania electorală la alegerile europene, este foarte slabă cunoscută de către alegătorii, pentru că se reconfirmă ca politicienii care candidează din nou pentru un nou mandat de eurodeputat, sunt la comandă politică din partea clientelei politice de partide private.

 

Peste 70 dintre electoratul roman, nu ştiu pentru cine sunt alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, deoarece temele politice din partea partidelor parlamentare nu sunt cunoscute de toată lumea şi în spaţiul public, care există cea mai slabă comunicare dintre politician şi alegător în continuare.

 

Cele mai importante teme politice pentru România, ar fi integrarea Republicii Moldava în clubul Uniunii Europene. 2. Accesul României la toate drepturile fundamentale, prevăzute în cartea europeană, precum aderarea României la spaţiul Schengen cât se poate de repede, pentru reducerea din crizelor financiare din Uniunea Europeană. 3. Creerea de noi locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure, pentru cei peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, care sunt acum în stradă şi cu fără un loc de muncă din partea politicienilor de la guvernare, care sufocă tot mai mult pe statul roman, cu creşterea de taxe şi impozite masive.

 

Cel mai tânăr partid politic de centru-dreapta s-a pregătit de campania electorală, având în vedere că de azi, Romania se afla în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, unde va trimite 32 de eurodeputaţi de la toate partidele parlamentare de pe arena politica. PMP fiind partidul tinerilor, iţi propune să obţină un scor electoral compus din doua cifre politice şi pentru unificarea dreptei, după europarlamentare din anul politic 2014.

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro