CAMPANIA PENTRU A FACE MAI MULT BINE VA CONTINUA

Cu toţii suntem fiii lui Dumnezeu, chiar dacă ei tăgăduiesc asta. Iartă trebuie să ştii, că şi ei vine altu au un suflet mântuit. Singurii oameni de care ai nevoie în viata ta, sunt cei care au nevoie de tine în viata lor. Fără Hristos nu este pace. Dacă nu înţelegem aceasta, zidim pe nisip. Cei ce caută pacea te căută de fapt pe tine, fără să înţelegă unde poate fi găsit.

Nu lăsa pe nimeni să fie prioritatea ta, în timp ce tu devii opţiunea lor. Oamenii care luptă pot pierde. Oamenii care nu luptă au de pierdut deja. Păstraţi în sufletele voastre momente frumoase şi lângă voi oamenii care va preţuiesc cu adevărat pentru ceea ce sunteţi voi şi nu pentru ceea ce si-ar dori ei să fiţi.

 

Dacă poţi să ajuţi pe cineva care are nevoie de ajutor, fă-o, deoarece lumea are nevoie de oamenii buni din toate punctele de vedere. Dacă n-am defecte, nu ne-ar face atâtă plăcere să le observăm pe ale celorlalţi.  Felul în care dai contează mai mult decât ceea ce dai.

 

 

 

Cel mai important lucru în această viaţă este să îţi înţelegi scopul şi chemarea ta pe acest pământ şi să lupţi pentru ele cu multă credinţă şi curaj. Când Dumnezeu intervine în probleme tale, înseamnă că bunul nostru Dumnezeu se gândeşte la tine, pentru că eşti un copil cuminte şi pentru viitor.

 

 

Nu uita că eşti copilul lui Dumnezeu, dacă te gândeşti la Dumnezeu. Şi nimeni nu te poate răni, dacă este sub aripa scutul lui. El te va proteja şi îţi va da putere pentru a merge mai departe fără să te temi de nimic. Binele se face, nu se discută prea mult. Pentru că anumite medalii se atârnă în suflet, nu pe haină.

 

Păcătosul e rob păcatului, n-are voinţă liberă, ceea ce i se pare lui libertatea, e un dezechilibru în creaţiunea lui Dumnezeu. Prea des şi prea uşor credem că Dumnezeu ignoră cererile, când adevărul este că noi îl ignorăm răspunsurile.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.