CAMPANIA CONTINUĂ

Cele mai mari partide politice de pe arena politică europeană, sunt acum la jumătatea campaniei electorale pentru alegerile europene din 25 mai 2014, pentru Parlamentul European, care este o instituţie legislativă a Uniunii Europene, aleasă prin scrutin direct o dată la cinci ani. Împreună cu Consiliul Uniunii Europene şi cu Comisia Europeană, exercită puterea legislativă în cadrul (PE).

Guvernul Ponta de la PSD, a lucrat pentru relansarea economice şi creşterea nivelului de tari al romanilor, având în fiecare zi în minte şi că Guvernul îşi propune să scoată lumea să vină la vot, în număr mare, deoarece alegerile europene sunt pentru una dintre cele mai puternice legislative din lume.

 

Alternativa politică actuală este ,, Romania puternică în economia României” astfel majoritatea parlamentară de 70 la suta, din sub guvernarea PSD, îsi propune din nou ca Romania, prin relansarea unui cadru politic, privind reducerea poverii fiscale, să fie adoptată în anul 2014, pentru ca anul viitor, să fie o creştere economică de peste 4 la sută, si care să prevadă oferte de munca de înaltă calitate şi sigure, pentru tinerii romanii care reprezinta dezvoltarea României în viitor.

 

 

Promisiunile electorale al PSD, din sub umbrela USL, pe care le-au făcut în anul 2012 şi în continuare, au fost respectate la nivelul de 80 la sută, dar cele mai multe dintre angajamentele fata de români, au fost onorate după puterea economică din creşterea economică actuală de peste 3 la sută.

 

Anul electoral 2014, este anul cel mai mare al marilor bătălii politice cu regimul politic vechi şi pentru un regim politic nou, care a produs multă suferinţă cu creşterea poverii fiscale şi care a copiat măsurile de austeritate de la ţările fondatoare ale Uniunii Europene, pentru ca România să fie cea mai sărăca ţară din Europa, prin reducerea de noi locuri de muncă pentru toţi tinerii români din ţara noastră.

Campania electorală este la maxim în toate zonele unde candidaţii PSD.ului, au teme politice şi constructive din toate punctele de vedere economice şi sociale, care au în continuare curajul politic  să meargă mai departe pentru modernizarea economică şi creşterea economică de înaltă calitate, prin absorţia a fondurilor europene, de la 34 la sută, pentru 60 la sută, prin mai multe mandate de europarlamentari.

Anul acesta,  se schimbă regimul politic şi în Parlamentul European, deoarece cele mai mari grupuri politice, au deputaţi ca reprezentarea femeilor în PE, care este în continuare în creştere. În prezent, mai mult de o treime din parlamentari sunt femei, iar noul Parlament va fi format din 752  de mandate şi un preşedinte socialist.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro