BUNA GUVERNARE si DERO POLITIC

Buna guvernare al politicilor publice în segmentul politic reprezinta un dero politic ieftin și care Inițial, toată lumea a crezut ca a scăpat de cea mai slaba forma politica de guvernare, care au combătut penali și democrației statului de drept care permite abuzuri în forma calificata, ca toate, acțiunile vor fii în spiritul domeniei legii și ca agenti politic vor duce mai mici lupta politice severnitate si indepententa ROmania in anul 2019.

Exista lupta politica, dar de fapt este o lovitura de stat, cum vedetele penale cu discursuri politici machiate și fardate de numai vrăjeala ieftina, au comisa alte lovituri ador în ador forma de funcție de contextul economica și sociala. România, nu are creșterea economica de nivelul și investiții sociale de orice nivel. În ciuda faptului ca introducerea celor care vin și vând tot felul de lupte și lipsa de modernizarea clasei de mijloc, lupta pentru munca muncii și reforma ocupației de munca în atragerea plasma netelor de investii poate fi observat ca , România se petrece doar și poate, lipsa de trasarea unor obiective și cum este evident  vor fi radiate peste milioane de locuri de munca nu cele care ar trebuie sa fie acum la guvernare pentru piața muncii.

Nu prevede decât guvernare pentru clientela politica și sa nu se facă nimic destul de multe sunt obiectivele de realizat în viata curenta. Guvernul este politic și face ce vrea el și confunda cu guvernarea zero, nu guvernează de la pentru toate punctele de vedere asupra unei situatii destul de dificile cum sunt lipsa de locuri de munca și proiecte economice serioase de sub dezvoltare. Deși avem o adunătura de partide politice ce practica dogma lor politic în limbajul penalilor de lux, fiind cu fără principiile și ideologiile politice sunt vorbe goale la toate partidele politice. Astfel, România se afla sub Justiția penale este relativ cutumelor locale sau temperatura de vaccinarea elitelor politice sa ii ardă râu pe milioane de romani la vot.

Machiajul din tiparul politic în frecție de scara partidelor politice care își utilizează uzura politica și expirata. Avem un Guvern ce nu se face ca nu face nimic ce și-a propus sa guverneze pentru milioane de probleme . Creațiile politice guvernamentale sau stilul lor de viata veșnic expirat și de slaba factura politica. Principalele partide parlamentare se vor ridica la numai sa creada in voturi iar când vine vorba despre ridicarea nivelului de trai și crearea cadrul legislativ în contextul în care este o creștere economica de doi lei, care nu convinge creșterea economica sa fie la creșterea nivelu-i de trai și la investiții de stat în infrastructura, nu o guvernare cu Guvern care nu guvernează de loc cu contracte publice.

În ciuda evidentelor oamenii de mai multe feluri și de tipuri de vârste diferite, accent pus de slaba politica locala are câteva efecte devastatoare. Toate partidele politice pot fi privite intre ele cu mai multe minusuri și nici de cum sunt îndreptățite sa guverneze decât pentru celelalte . Acest lucru a făcut ca milioane de romani sa își caute de munca în Diaspora tarii, deoarece slujbele josnice, sclavia politica model de guvernare economica și prezintă marele dezastrul asupra tarii. Ce sa mai discutam despre cum nu se mișca economia on lucrul în București la guvernarea centrala și mai ales sa mobilizeze altor comunitarii sa devina active. Acest aspecte prezintă marele dezavantaj, în viziunea actorii politici, ce  sunt cozii vocali și se lauda ca au studii superioare la marile fabrici private din Străinătate, și ca le Știe pe toate și când vine la guvernare , guvernează cu măsuri de austeritatea și umflarea profitului laic la multi miliardari în euro. De asemena, se poate justifica ca nu avem o Justinei economic și pacea sociala,  alta critica cine vine în cardul cărui Parlamentul indexează venituri tot mai mari la legiuitorii penalii cu carte de munca la faptele penale de corupției în forma calificata. Nu mai poți discuta despre drepturi ale drepturilor tuturor , poate paradoxal prin faptul ca, toleranta nu este nici măcar 10 la suta, iar când vine vorba despre  societatea civila dorește revizuirea contractelor sociale și politice, societate nici nu trebuie sa aibă o cota speciala sa ceara sa aibă contract social, deoarece toleranta nu trebuie sa tolereze intoleranta avuta și proiecția abuzurilor grave în sistemul politic romanesc și în separației puterilor de stat, fiind expresia dimensiunea egalității de șanse, care o definește chiar unele drepturi politici și civile.

Tocmai pornind de la grâul slaba de colectare ale elitele politice la incertitudinea demografica și sporirea avorturilor și adopțiilor străine ca pe surse de venit intern,sunt fapte penale care s-au asociata, deschis, apartenenței ideologiei și smecherilor penali și pompierii în sfera publica. PSD-, PNL, USR sau conțin persoane penale și care au grave probleme de incompetenta pe când sunt și acum la guvernare și fac contracte publice de corupției și bunăstarea penalilor de la guvernarea unei tarii sărăcita și plina de sclavii ai sclaviei comercializarea de bunuri cu sclavii ieftini.

Inițial, toată lumea a crezut ca a scăpat de cea mai slaba forma politica de guvernare, care au combătut penali și democrației statului de drept care permite abuzuri în forma calificata, ca toate, acțiunile vor fii în spiritul domeniei legii și ca vor  duce mai mici efecte  , dar de fapt este o lovitura de stat, cum vedetele penale cu discursuri politici machiate și fardate de numai vrăjeala ieftina, au comisa alte lovituri ador în forma de funcție de contextul economica și sociala. România, nu are creșterea economica de târa și investiții sociale de orice nivel. În ciuda faptului ca introducerea celor care vin și vând tot felul de lupte și lipsa de modernizarea clasei de mijloc, lupta pentru munca muncii și reforma ocupației de munca în atragerea plasma netelor de investii poate fi observat inițial, toată lumea a crezut ca a scăpat de cea mai slaba forma politica de guvernare, care au combătut penali și democrației statului de drept care permite abuzuri în forma calificata, ca toate, acțiunile vor fii în spiritul domenii legii și ca oamenii vor deveni mai mici după expresa lor si vointa lor politica actuala.

Astfel, de fapt este o lovitura de stat, cum vedetele penale cu discursuri politici machiate și fardate de numai prăjeala ieftina, au comisa alte lovituri ador în forma de funcție de contextul economica și sociala. România, nu are creșterea economica de grau si faina, și investiții sociale de orice grad de nivel social. România se petrece doar și poate, lipsa de trasarea unor obiective și cum peste cele pregonizate ca vor fi radiate peste milioane de locuri de munca nu cele care ar trebuie sa fie acum la guvernare pentru piața muncii.    

www.ziarulviitor.ro


www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor