BUGETUL DE STAT IN ANUL 2019 ESTE ZERO

Proiectul de stat in anul 2019, ce guverneaza toate domeniile importante in Romania, nu a fost de loc realizat si implementat de catre guvernatii. Lipsa de creativitate politica a politicilor publice pentru consolidarea proiectului de stat inca nu apare din partea majoritatea parlamentara. Bugetul de stat pentru anul 2019, trebuie sa cuprinda realizarea de cele noua Spitale Regionale ale Romaniei sa fie de la zero, cu aparatura ultra moderna si pentru combaterea ciumelor penale de pe sfera politica si azi la guvernare si in opozitiei cu majoritatea parlamentara( cu bolile sida, sifilist, boala penalilor, si mai ales ciumele porcine din programele de guvernare ale porcilor penali) si care au grave fapte de coruptiei in forma maturata .

De la lipsa de investitii in Sanatate , la zero reforam sanatatii publice. Spitalele din Romania au lipsuri serioase de fonduri si de personalul de calificare. Intentia Guvernului de a face noi bombe penale si sa puna noi clientii politici sa conduca si sa administreze Spitalele de Urgenta, este un cancer politic. Guvernarea socialista se joca tot mai bine cu sanatatea romanilor si nu ofera o agenda publica si serioasa sa gestioneze toate focalele de crize financiare si lipsa de aparatura moderne,astfel incat sa nu asigure zero investitiile in ingrijirea bolnavilor si in infrastructura medicala de prim ajutor . Bugetul de stat trebuie sa fie construit cu proiectele ale tuturor Spitalelor-nationale, cele mai mari din tara si sa introduca noi spitale expres de la zero, sa acopere paleta de serviciile medicale tuturor bolnavilor .

Toate guvernele politice au fost doar la guvernare pentru partidele lor private si cu zero capacitatea intelectuala si moderna la afacerea lor  in afacere publica.Totodata, guvernele ce au fost la guvernarea ciolanelor de lux si cu majoritatea parlamentara penala si care au livrat tot feluri de promisiuni electorale cu bombe penale si au lipsit de la guvernare sa gestioneze domeniile vitale cum sunt Educatia si Ministerul Sanatatii , pentru sa  nu mai fie o vaca de smuls profit .Politicienii penali si tot mai ne politicienii la Guvern si Parlament,  nu au alocat de loc, si adoptat de loc bugetele de stat in toate rapoartele de directive europene, mai multe resurse financiare, la consolidarea derapajelor sociale. Au investit tot mai mult in clientela selectiva in partidele private si care ofera cele mai multe ciume porcine si de vite in actorii statului roman si statul de drept. 

www.ziarulviitor.ro 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.