BUGETUL DE STAT IN ANUL 2018 ESTE IMPOTRIVA ROMANIEI

 

Proiectul bugetului de staT pentru anul 2018, adoptat  si votat de majoritatea parlamentara. Bugetul de stat pentru oameni, nu prevede de loc investitii in infrastructura  economica si o tara mai buna. In timp ce Guvernul pretinde ca ar fi un buget generat de opozitie, dar nu este de loc adevarat. Bugetul de stat in anul 2018, nu adece de loc nevoia de locuri de munca noi si investitii serioase in toate zonele economice in aceasta tara. Romania a avut in 28 de ani, numai bugete de stat realizate de politicienii penali, care nu ofera de loc susteabilitate si cresterea nivelului de trai.

Pentru educatie si sanatate publica, sunt cele mai mici resurse. Iar serviciile secrete si securitatea partidelor penale, au miliarde de euro.Daca  guvernul cu toata clientela penalilor si actuala majoritate parlamentare, face cheltuielile publice unde sunt numai interese cu impotriva investitiilor de stat si incurajarea mediului de afaceri, se vede ca va avea cea mai dura criza economica si cu efecte negative ale sistemului politic in Romania.

Pe acest buget de stat nu vine de loc milioane de noi locuri de munca, sunt locuri de munca pe campul muncii, care valoare un loc de bunca, sub 200 de euro pentru milioane mari de romani. Nu spune ca bugetul de stat in anul 2018, ajuta integrarea Romaniei la moneda euro. Proiectul Guvernului  PSD asupra bugetului de stat in anul 2018, este construit foarte prost,  sipe fuga, si are lipsuri de proiecte importante pentru Romania.

Multe comunitati locale sunt saracite cu un buget de stat care sa serveasca exclusiv clientela de baronii penalii. Revolutia fiscala cu masuri fiscale ieftine si care nu aduce de loc o astfel de crestere economica pentru generarea de oferte de munca, aduce solutii pentru anjajatii din mediul privat cu cele mai mici venituri. Angajatorii romani care sunt tot mai putini, nu au cum sa creeze locuri de munca la  romanilor. In 28 de ani, Romania nu mai are joburi bune disponibile, pentru 10 milioane de romani care acum lucreaza in marile tari europene.

 

Conform anului 2017, salariile romanilor au fost tot mai reduse, iar majorarea veniturilor nu a putut sa vina din cauza ca nu sunt disponibile milioane de locuri de munca durabile. De asemenea, Guvernul PSD, ofera tot mai putine masuri sociale si lipsa de calitate in masuri fiscale pentru someri, tinerii care rata somajului in zona tineilor este in jurul 40 de suta, deoarece tinerii romani, nu vor sa lucreze la negru si pentru cele mai mici venituri din Uniunea Europeana. Romania are 13 milioane de romani cu cele mai mici venituri si peste 8 milioane de romani nu au de loc bani. Munca in strainatate este cu locuri de munca mai bune. Saracia mare cu lipsa locurilor de munca si in locuri de munca unde este sclavia severa si democratizarea actelor de coruptiei din serviciilor publice asupra beneficiarilo, din partea tuturor  politicienilor ultra penalii.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!