BUGETUL DE PE ANUL 2015 CE ADUCE ÎN ROMÂNIA

Bugetul de stat, pe anul 2015, în România. Trebuie să prevadă principala reformă economică şi programe sociale, de care cere de mult timp România pentru români, deoarece lupta cu locurile de muncă, reprezintă principala problemă fundamentală, cu care se luptă peste 80 la sută, din locuitori, ai României. Astfel, Guvernul PSD, care a redus prin mecanismele legislative, toate sursele de finanţare ale infrastructurii economice, pe anul curent, vrea în continuare o nouă guvernare economică. Cresterea economică este cea mai mică în anul 2014, pentru anul 2015,  având în vedere ca sau indexat poverile fiscale, cât mai sus, pentru reducerea locurilor de muncă de pe piaţa muncii din România. 

 

Relansarea economică şi promovarea programelor de stabilitate economică prin care să aducă milioane de locuri de muncă, trebuie să prevadă noul buget pe stat din anul viitor. Noul guvern ai partidelor de centru-dreapta, au programe de maturitate economică, prin reducerea poverii fiscale, şi atragerea de noi investitorii, prin taxe şi impozite la nivelul României. Guvernarea economică este necesară să fie la puterea de guvernare ale statului român, pentru anul viitor.

 

 

Lipsa infrastructurii economice şi ale dezvoltării infrastructurii economice, în toate domeniile principale ale mediului de afaceri, au redus în masă cele mai multe investiţii, astfel încât România se află în zona recesiuni economice din partea Guvernului, care nu are şi nu vrea să fie cu capacitatea economică de gândire şi de muncă. Guvernul PSD, şi care lucrează la reabilitarea bugetului de stat, pe anul 2015, nu aduce un grad mai mare de absorţia fondurilor europene sau de deschiderea de noi lucrări în zona infrastructurii economice.

 

Statul este condus în anul 2014, şi cu extindere pe anul 2015, de cel mai slab regim de guvernare economică, care nu prevede prea multe mandate politice în cadrul Parlamentului, şi are o majoritatea parlamentară foarte mult în scădere, care aduce instabilitate politică asupra economiei. Parlamentul României, trebuie să desemneze o noua piramidă parlamentară din care să se nască un nou Executiv, care să treacă prin toate comisiile de specialitate ale Parlamentului, privind programul său de guvernare economică şi socială.

 

Partidele de stânga care se află la guvernarea executivă şi legislativă comună, au condus pe România pe drumul sărăcie şi ai corupţie, astfel încât independenţa comisiilor de judecată, erau  puse sub semnul întrebări, în noul raport al MCV-ului, pentru aderarea României la spaţiul Schengen în primăvara anului 2015.

 

Partidele parlamentare, care vor să se angajeze la guvernarea executivă, sunt obligate să adopte reforme de modernizării economice şi sociale, deoarece fostul guvern care era o expresie parlamentară de slabă factură politică, nu au guvernat de loc pentru promovarea investitiilor în infrastructură economică, şi în schimb au adus cel mai slab executiv, care a redus locurile de muncă din zona economică, prin indexarea poverii fiscale.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!