BOALA LOCURILOR DE MUNCĂ TOT MAI GRAVĂ ÎN ROMÂNIA

Boala locurilor de muncă tot mai gravă în România după 24 de ani, care sunt peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, care nu beneficiază de prestări servicii economice şi sociale din partea nimănui, precum Comisia Europeana sau statului român, care are la baza cele mai multe partide private şi cu cea mai mare majoritate parlamentară de peste 80 la sută, de degeaba, atât pentru circa 20 de milioane de romanii şi cât priveşte pe România.

 

 

Numai 620.000 de românii cu drept de vot, dintre care 90.000 de tinerii, au intrat în somaj în anul 2013, care mai sunt câteva milioane de romanii care nu sunt neînregistraţi în nicio bază de date ale Guvernului României..

 

Cele trei partide de la USL, printre care PSD-PNL-PC, au promis la alegerile parlamentare din anul 2012, că lansează cel puţin un milion de locuri de muncă în anul 2013, dar modelul de guvernare al partidelor din cadrul USL, prevede creşterea şomajului până la 15 milioane de romanii cu drept de vot, până la alegerile prezidenţiale din anul viitor.

 

România are cei mai mulţi locuitori din Blocului Uniunii Naţionale,  cu cetăţenii romani cu fără locuri de muncă şi sunt la zonă sărăciei la negru, din cauza tuturor partidelor private şi parlamentare de la puterea executivă şi legislativă care promovează indexarea costurilor de muncă pe piaţa muncii, adică noi impozite la creerea de noi locuri de muncă pentru anul 2014.

 

România sa ales de la post- Revoluţie din 1989, cu peste 10 milioane de romanii cu fără locuri de muncă şi peste 9 milione de persoane sunt sclavii în propia lor ţară, la firmele private cu fără plata asigurărilor de sănătate şi sociale, deoarece organele executive şi cu cea mai mare putere legislativă, promovează munca la negru, pentru ca romanii să fie părtaj la evaziunea fiscală.

 

Rata şomajului în anul 2013, pe luna decembrie 2013, se ridică la peste 20 la sută, la nivel naţional şi cu peste 50 la sută, la nivel local, în creştere cu două milioane de locuitori, faţă de luna decembrie 2012, potrivit Comisiei Europene, care va amenda pe Guvernul USL, la fondurile europene din porţia României în anul 2014

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???