AZI VORBIM DESPRE MAJORITATEA POLITICA

 

Majoritatea politica de azi este foarte fragila , deoarece nu mai are prea multe credite politice electorale. Pentru ca Guvernul PSD/ALDE sa treaca prin lege este nevoie de 233 de voturi. Zi plina cu noi evenimente politice acum la Palatul Parlamentuli. Guvernul PSD /ALDE 3, da examen politic, inca, nu exita de loc majoritate politica de culoare politica dreapta si la guvernare si vs guvernare.

prezentul programul de guvernare al colaitiei parlamnetare prevede numai miniciuni si nu are teremen reale si masuri bun de guvernare pentru eradicarea saracia si coruptia publica, chiar ca unele produse politice sunt penale si trimsi in judecata pentru spararea de trafic de influienta si comitere de grupuri infraactionale cu rezursele naturale ale Statului roman.

Pentru ora 15.00 la Parlament se va vota un alt Program de guvernare, care programul de guvernare din 2016/ pentru 2018, a fost onorate unele promisiuni electorale de sub 1 la suta. din cele 700 de puncte. O investitura a guvernului PSD /ALDE este impotriva majoritate parlamentara tot mai fragila si inechitabila din punctul de vedere macropoltic. Nu cred , ca noul Guvern are nevoie de 233 de voturi, sa isi arata cat nu poate de loc sa guverneze o tara tot mai mica de la zi la zi.

PNL. technic nu are o majoritate parlamnetara formata si un nou program de guvernare sa prezinte colaitiei PSD-ALDE care are mai multe mandate de parlamentari. La unele negocieri epentru desemnarea guvernului a aparatut noi resurse politice care ar impinge totate artidele politice pentru desemnarea alegerilor anticipate. Forma de guvernare este instabila , PSD a pierdut 40 de voturi si doua mandate de pe listele coalitiei majoritare parlamnetara. Parlamnetul are drepturi politice si civila, sa respinga un Guvern format de interesle meschine ale grupurilor politice organizate dupa formarea ciolanelor de lux, astfel incat sa avem sa fie pentru Romania un Guvern european , democratic si de lunga durata la rezolvarea problemelor milioane de probleme ale oamenii.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !