AZI SUNT URMĂTOARELE CUVINE CURATE PENTRU TINE

Oamenii superficiali cred în noroc, iar oamenii puternici cred în cauză şi efect. Prieten adevărat el cel care, chiar dacă te cunoaşte, bine continuă să te placă în continuare. Atunci când îi iubim pe semenii nostri, ne rugăm pentru ei- Când eşti mort, nu ştii că eşti mort. E greu doar pentru ceilalnţi. La fel şi când eşti mort.

Pe omul cu sufletul bun, Dumnezeu nu-l lasă în drum. Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri. Smerenia, cenuşerasă vieţii acestei, e haina de salvare a vieţii viitoare. Dumnezeu are tot timpul ceva mai bun pentru tine, de cât o avere, pentru omul care se gândeşte să facă lucrurile minunate şi plăcute lui Dumnezeu.

 

Biruiţi răul cu binele, căci de partea binelui este Dumnezeu. Când ajuţi un om îl ajuţi, de fapt pe Dumnezeu. Avem o mamă în cer care se roagă mereu pentru noi. Cine se roagă lui Dumnezeu de dimineaţa, cu o cuvenire luare aminte, e mai fericit şi mai liniştit tot restul zilei aceleia.Mintea se ocupă toată ziua cu ceea ce o preocupă de dimineaţă, ca o piatră de moară, care macină în  restul zilei grâul sau neghina.

 

Oamenii buni îi vede pe toţi oamenii buni, iar cel rău îţi vede invidia şi vorbeşte de rău nu numai pe cei care merg strâmb, ci şi pe cel care merge drept. Dumnezeu nu ne-a dat ochi pentru a judeca, ci pentru a privi dincolo de aparenţe. Dumnezeu nu ne-a dat buze pentru a critica, ci pentru a spune adevărul. Dumnezeu nu ne-a dat mânii pentru a răni, ci pentru a ajuta.

 

Domul Iisus Hristos a fost răstignit cu spatele pe cruce materială şi cu faţa pe crucea spirituală. Odată ce pierzi ceva adevărat, nu mai găseşti niciodată o copie care să îi ţină locul cel ce are râvnă, dar fără cunoştinţă, închipuindu-se că lucrează pentru starea lui Dumnezeu, calcă legea iubirii pentru aproapele tău.

 

Ştiind că vom muri, să găsim aici un argument pentru a iubi şi mai mult viaţa. Când eşti pe punctul de a renunţa la ceva gândeşte-te înainte bine la motivul pentru care ai rezistat atât timp. Credinţa trebuie să fie mărturisitoare şi mărturisitoare nu numai prin cuvine, ci şi prin fapte pentru poporul român, astfel încât întreaga noastră viaţă să fei mai blândă, mai constructivă, mai adevărată de Legile lui Dumnezeu.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.