AVEREA OMULUI ESTE CEEA CE FACE PENTRU VIAŢĂ

Bogăţia unei persoane este în interiorul inimii sale, nu în buzunar. E în faptele sale, în onestitate şi capacitatea de a face mai bună fiecare persoană pe care o întâlneşte în drumul său. Ori de câte ori te trezeşti dimineaţa, gândeşte-te la privilegiul de a fi în continuare un om în viaţă, de a putea gândi, iubi frumos şi de a te putea bucura.

Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpâneşte toate bucurile lumii. Fiecare om are haosul sau personal. Putem vorbi deschişi despre suferinţa noastră dar după ce ea s-a sfârşit. Doamne oamenii ţi-ar face dreptate, Dumnezeu acum te-ar mai răsplăti? Primul care îşi cere iertare, este cel mai curajos om, nu pentru că tu nu eşti nimeni, ci pentru că el are un privilegiul.

 

 

Mi-e dor să pot să nu-mi mai fie dor de tine. Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrinim, îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm. E un semn al propriei tale valori, câteodată, dacă eşti urât de cine trebuie,, căci adevărata dimensiunea a desăvârşirii, este smerenia”. Nu am tot ceea ce îmi doresc, dar apreciez şi Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am.

 

O suferinţă nu şi-a atins scopul ,,terapeutic” dacă nu ai ieşit cu un folos duhovincesc din ea. Toate le suferă, Toate le crede, Toate le nădăjduieşte, Toate le rabdă.  Dragostea nu ca de niciodată. Nu uita să îi mulţumeşti lui Dumnezeu în fiecare zi, fiincă nici el nu uită să te trezească în fiecare clipă.

 

Fii prieten cu Dumnezeu, pentru că El te va ajuta să treci peste toate greutăţile. Postul nu e un regim al stomacului, o chestiune de siluietă, ci e o cale spre mântuire. Iţi mulţimesc ţie, Doamne, pentru tot ce am realizat acum. Dragostea, iubirea, linişte sufletească, să le aveţi din belşug, prin Dumnezeu să vă binecuvinteze. Cel mai mare cadou pe care-l primeşti în fie care zi este viaţa.

 

Trebuie să avem o inimă plină de milă şi nu numai să-i iubim pe oamenii, ci să ne fie milă de fiecare făptură, de tot ce a fost făcut de Dumnezeu. Când Dumnezeu va judeca lumea eu am să fie la dreapta Lui şi atunci ori vă sunt de folos ori vă sunt acuzator. Atunci Dumnezeu îmi va zice, de ce nu am avut o comunicare mai bogată şi directă cu oamenii? Eu am putut să fac cât am putut, dar oamenii m-au ascultat.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.