AVEM VITE , PORCI, PUI PENALI CARE FAC PROPRIA LOR AFACERE IN NUMELE GUVERNULUI

O invidie de comedie politica tot mai ieftina si nu dai doua paralel pe esecul partidul guvernului PSD-ALDE, de catre alianta penalilor ce pretinde tot timpul la conferintele de presa ca se guverneaza tara. O lovitura de teatru este acum sub actuala putere politica to mai nociva, care isi face singur deserviciul public , si mai ales ca cheltuie miliarde de euro, pe evenimentele sectoarelor politice. Actele de coruptiei publice sub partidul de guvernare sunt la moda si lupta impotriva coruptiei si statul de drept, nu mai exista, deoarece procurorii nu mai apara de loc independenta sistemului judiciar si mai ales sa ofere mecanisme de cooperare cu judecatorii pentru abolirea coruptiei publice din administratiea teritoriala locala din tara.

Prin promovarea sportul la afaceri de coruptiei cu banul public, concerte de peste 1 milione de euro, numai in Capitala , se merge spre emanciparea penalilor cu contracte publice la fara numar. Singura, creatura penala pe domeniul serviciilor publice in politica politicilor de stat si in schimbarea corpul de lovitura guvernamentala in pacea coruptieu publica sub masa Guvernului, care gestioneaza focare inalte de coruptiei si indexarea saraciei publica.

In numele Guvernului tuturor penalilor si care face scut si evaziune fiscala si mai mare de cat firmele mici si mijloci, opereaza in mod voluntar la propria lor comoditatea afacerilor publice din programul de guvernare care nu valoreaza de loc doua paralel si care se inchina in numele penalilor din Parament, Guvern si care fac ce vor ei, cu miliardele de euro de la bugetul de stat. Revenirea ciumei rosiei la guvernare cu cele mai multe focare de coruptiei publica si care distruge economia si dezvoltarea nivelului de trai, pe dermul durabil. Ne avand un Guvern serios, Romania, nu mai poate sa aiba un nivel de tari serios, si care sa lucreze la rezolvarea tuturor problemelor oamenilor din viata domestica.

Partidul de guvernare prin programul si idea de politicilor publice in lupta cu proiectele publice, de dezvoltarea locala, proiectele marilor proiecte de stat , au fost deja oferite sub mana clinetii de partid. Regimul care se afla impotriva programul de guvernare  parlament si care emite grave fapte penale de coruptiei si nu exista de loc lupta impotirva coruptiei publice, deoarece guvernarea se afla sub labele mafiei penale si care a modificat toate legile sistemului judiciar, sa fie o Justitie oarba. Problema fundamentala si politica nu se doreste de loc schimbarea politica de sus in joc, se duce o lupta cu crearea statului paralel, sa fie tot timpul la guvernare pentru afacerile de coruptii si coruptiei publica, si mai ales duce o lupta aprinsa si ne vadita de nimeni la adresa cresterii economice , lipsa de noi locuri de munca la bine platite, lipsa de drumuri, caile ferate renovate, si reabilitarea blocurilor din Romania, din fondurile europene. Nu avem o guvernare pentru bunastarea sociala, si pentru bunastari saraciei si coruptiei la miliarde de euro in continuare.

 

www.ziaruviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !