AVEM UN AN POLITIC FOARTE GREU ÎN ANUL 2014

Avem un an politic foarte greu, pentru că toate partidele politice şi parlamentare, precum cele de la guvernare, care au lucrat împotriva PNL-ului cu organele executive şi legislative comune, vor fi sub cel mai mare eşec politic, la toate alegerile electorale din anul politic 2014.

Partidele de dreapta, au şanse politice foarte mari, pentru unitatea dreptei, şi pentru a ajunge la guvernare foarte repede din urma alegerilor electorale din anul 2014, precum cu şansa să dea preşedintele pe ţară, din partea tuturor partidelor de dreapta.

 

USL la ora actuală la guvernare prevede numai partide foarte mici şi cu UDMR, care garantează pentru guvernul socialist al PSD-ului, care este tot mai plin de taxe şi impozite, cu fără alternative economice şi sociale de guvernare, care calitatea creşterii economice nu prevede în procesul guvernamental din partea actualelor partide private din fruntea ţării.

 

PSD-ul lui Victor Ponta, s-a chinuit 2 ani de zile, cu plin de minciunii post-electorale, să scoată PNL-ul de la guvernare, prin cele mai murdare metode politice, prin reducerea numărului de oferte legislative,  care prevedea dezvoltarea şi creşterii economice, pentru că milioane de romanii să fie în continuare cu fără locuri de muncă în propria lor ţară.

 

Singurul partid care ar putea fi mai democratic în procesul de modernizarea statului roman, fiind cel mai tânăr partid de centru-dreapta, precum partidul lui Elena Udrea (PMP), deoarece inteligenta politică al liderilor politicii din zona dreptei, este tot mai mare şi cu multe alternative politice în continuare.

 

Refacerea USL-ului, nu mai prevede în anul politic 2014, pentru că marele PSD, a trădat PNL, pentru a pune mana pe toată puterea statului roman, prin nu respectarea programului de guvernare al USL, a încălcat protocolul de guvernare al partidelor din sub umbrela politica USL, în fata electoratului, cu creşterea şomajului la milioane de persoane şi peste 50 de noi taxe tot mai mari şi mai pretinde că este un partid politic sub proiectul USL.

 

Romania pentru romanii, va avea un an greu electoral, deoarece alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, prevede foarte multe lupte politice foarte agresive şi cu fără valorare fundamentală politică, din partea fiecărui partid politic de pe arena politica romanească. Oamenii cu drept de vot, vor alege care va fi partidul politic, să fie primul partid pe ţară, şi ulterior să aducă cea mai bună ofertă electorală, pentru alegerile prezidenţiale din 2-16 noiembrie 2014, pentru formarea puterii politice spre desemnarea noului guvern prin o nouă majoritate parlamentară de peste 55 la suta.

 

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro