AVEM NEVOIE DE VENITURI MAI MARI SI NU TOT MAI MICI

 

GUVERNUL care se prezice ca este de stanga lupta tot mai mult la scara deschisa pentru cele mai mici venituri, fie cele de pensii si fie ce vorbim despre salariile tot mai mici si nesemnifcativa, in sectorul privat la peste 10 milioane de romani. Avem nevoie de apararea drepturilor omului la cele mai decente locuri de munca si mai ales venituri serioase. O noua Lege despre DIALOGUL Social ar trebui sa fie cultiva si schimbata legea in sprijinirea persoanelor foarte precare. Vrea sa aparam salarii sa fie mai mari pentru milioane de romani si conditii mai decente de munca si piata de muncii sa fie mai serioasa cu ofertele de munca. Nu se poate sa avem numai munca nedeclarata.

Avem nevoie de milioane de noi locuri de munca la milioane de romani mai bine platite jocurile de munca. Trebuie sa fie schimbata Codul Muncii sa nu mai ofera legalizarea sclaviei comerciale si indexarea de someri tineri cu varste destul de fragile. Guvernul al PSD- si actuala lor dioctrina politica perversa nu ofera de loc locuri de munca pentru toti tinerii din Romania, guvernul nu prea sa lucreze pentru programul de guvernare in anul 2018, pentru ca scazut foarte rau in increderea romanilor in clasa politica. Sindicate pentru combaterea muncii la negru si indexarea nivelului de trai la noi oferte de munca mai bune nu sunt la ora actuala sa faca fata si impotriva politicile publice ale guvernatilor.

Romania are cele mai tensionate realtii de munca din interioriul Uniunii Europene.   Legea Dialogului Social, adoptată în 2011 în condițiile crizei și la presiunea patronatelor, a condus la polarizarea salariilor în jurul salariului minim. Mai bine de o treime dintre salariați câștigă salariul minim. 8 din 10 români au salariu de bază net sub 2050. Acest proiect este un rezultat al Coaliției pentru Muncă Decentă în care sunt incluse sindicate, experți din societatea civilă și mediul academic și politicieni. Inițiativa este susținută nu doar de confederațiile sindicale, ci și de platforma Demos care, spre deosebire de PSD, este singura mișcare civico-politică autentică de stânga din România.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !