AVEM NEVOIE DE UN BUGET DE STAT SA FIE MAI PENTRU GUVERNUL CE AVEM AZI LA GUVERNARE

Legea Bugetul de stat pentru lege speciala in anul 2019 nu este de loc o lege buna, este cea mai proasta lege nu guverneaza de loc pentru Guvernul PSD-ALDE. Cadrul legislativ are grave probleme si este un buget croit de toti criminalii si infractorii ce au jefuit si au furat din poverile fiscale. Bugetul de stat nu aduce stabilitate politica si dezbina toti actorii ai marilor partide si azi in Parlament. pentru 2019 este un buget mincinos, construit de niște infractori prinși la furat. Construirea legii pentru 2019 este care sa conduca milioane de romanii in multa saracii si sclaviei comerciala. Lipsa marilor proiecte este zero calitate politica din partea guvernarii PSD-ALDE care ar trebuie sa isi prezinte demisiile in spatiul public. .

Analiza legii croita de creatorii publice penali, vedem ca multe primarii sunt cu cele mai goale bugetele locale, iar oamenii vor fi cu zero noi locuri de munca in anul 2019. Bugetul de stat este si mai sarac si trebuie sa fie amendat si sa aduca alegerile anticipate, deoarece pentru proiectarea bugetului in anul 2019, se distruge ministerul studiilor superioare, cu o slaba finantarii publice pentru invatamantul de masa sub 2 la suta, pentru reducerea unor proiecte vitale autostrazi, drumuri locale si zero modernizare apei potabile. Educatia din Romania va produce defecte umane, mai multe animale sociale si motoare de cai mari viteaza. Guvernul PSD-ALDE nu este de loc in stare din punctul de vedere politic sa libereze promisiunile electorale din legea bugetului de stat, astfel incat ar trebuie sa nu fie mers bugetul spre bugetarea pentru ca produce decalaje mari intre clasele sociale subdezvoltate. LIPSA unui buget de stat prin legea proiectului de stat nu garanteaza de loc indexarea nivelului de trai, iar efectele dramatice si periculoase sunt inzestrate in procesul de paradigma economica, adica tot mai mica crestere economica prin cat mai mici investitii sociale si in infrastructura grea de transporturi si mai ales in contextul respectarii deminitatii umane.

Nici un exista un sistem de Asistenta Sociala, deoarece milioane de romani de toate barbati si femeii cu studii superioare, care dorm pe drumuri publice, nu au de loc acces la prosperitate si egatitatii de sanse. Bugetul de stat nu prevede de loc crearea de locuinte sociale si crearea de campusuri academice din bugetarea bugetului de stat.

Bugetul nu mai e croit nici măcar pentru toți baronii PSD. 
Vâlcov, Dragnea și Tăriceanu nu mai pot hrăni rețeaua care i-a ținut la putere.
Așa se explică și atacul grosolan la adresa BNR.
Conferinta de presa am participat la bordul regiunilor comunitare privind desemnarea bugetului de stat 2019, amendarea proiectului de lege a bugetului de stat in 2019, prin mai multi liderii de calibru europeni, vorbim despre importante state ale Uniunii Europene. Despre prezenta mea in declaratii politice se afla in raportul de tara pentru Consiliul Uniunii Europene. Am cerut ca sa fie mai multi banii la zona eradicarea si stop violenta in familiei, si legea 178/2018, sa asigure celor care au o diploma in acces sens sa devina expertii in egalitatii de sanse, deci este obligatorie. Despre faptul ca liderii politici de azi la guvernare si fara contracte publice si afaceri economice europene, se vor lovi cu cele mai grave proteste si care le vor costa viata lor politica atat in anul 2019 si pentru 2020, deoarece liderii europeni si din alte state sunt conectati le net si vad destul de bine cum clientela politica este o bomba cu ceas ce va exploda in comunicarea politica a liderii marilor partide politice ce pretind si confirma in mod repetate eliminarea drepturile omului din deciziile publice privind slaba guvernare . . Exista tot mai mult interes pentru schimbare si o noua guvernare dar sa fie intre reuniunea Europeana si in Consiliul Europei.
Bugetul de stat 2019, prevede domenii prioritate cresterea coruptie publice si prin zero contracte de guvernare, cresterea saraciei, exploatarea si indexarea muncii la negru. zero reforme in investitiile de stat si mai ales bugetul de stat, este croit pentry cea mai slaba crestere economica si pentru milioane de venituri mai mici pentru europeni. educatie cu fara investitii si infrastructura reala de fonduri, lipsa de coeziune ptru atragerea fondurilor europene in contextul infrastructurii de transporturi , este gauri de la bugetul de stat si firme fictive sa reduca cu inca 1000 de miliarede de euro investitiile in domeniu infrastructura de drumuri. PND-ul PSD a devenit un program de guvernare ce ridica si avanseaza toata clientela selectiva sa gireze bugetele locale si lipsa de dezvoltarea locala, se vede prin natalitate tot mai mica si focare de epidemie de gripa porcina a porcilor si oilor penale pe lipsa de investitii serioase si in domeniul sanatatea publica unde nu exista loc spitale regionale si aparatura de specialitate, Constitutia prevede ca toate guvernele politice sa asigura minima decenta pentru securitatea primara si medicala a fiecare roman. .)

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.