AVEM NEVOIE DE O ABORDARE INCLUSIV CARE SA PROTEJEZE DREPTUL FIECARUI OM LA VIATA SI SANĂTATE. NUMAI IMPREUNA VOM INVINGE TOT !

AVEM NEVOIE DE O ABORDARE INCLUSIV CARE SA PROTEJEZE DREPTUL FIECARUI OM LA VIATA SI SANĂTATE. NUMAI IMPREUNA VOM INVINGE TOT !
Avem nevoie de o noua abordare inclusiv care sa protejeze dreptul la viata si santatate, insa vom invinge numai daca suntem impreuna.
Scurtu Bogdan, directorul presei online ZiarulViitor.ro si vicepresedinte al PRN, activist pentru Dreptruile Omului, solicit actiuni urgente de emitere a normei de completare corecta a declaratiei pe propria raspundere si detaliate pentru a impedica abuzurile organelor de politie, prin aplicarea de amenzi de 2000 de RON dupa interpretarea agentilor constatori ron ca declaratia pe propria raspunde nu corespunde sau nu este completata corect si/sau gresit, nu detine semnatura olografa, in conditiile in care pandemia Covid-19 va crea o criza economica si criza de acttiuni de binefacere umana, cand alte state europene au fost si sunt lipsite de umanitate si solidaritatea, de un sprijin moral de care au acum nevoie milioane de romani.
De cand nu mai exista SOLIDARITATEA, (atat de mult) promovata de decidenti politici in timp de CRIZA?Sunt 40 de zile s-a decretat starea de urgenta in Romania. Intre timp, 4 milion de persoane au intrat in somaj, iar prognoza este de 2,5 milioane; toate aceste persoane provin din sectorul privat, niciun angajat la stat, facand parte din aristocratia bugetara, nu este afectat, desi activitatea este suspendata (un mic exemplu, dintr-o multitudine: teatrele si muzeele sunt inchise dar angajatii primesc salariile intregi)!Acum, sunt mii si sute de mii de romani care sunt sclavii pe piata muncii si nu au deloc protectie sociala, si mai ales Dreptruile Omului nu sunt reprezentate? Avem o creatura de clasa politica care se manifesta impotriva si nu au venit cu masuri urgente astfel incat sa ofere asistenta mediul de afaceri. Discriminare in masa se face la milioane de romani care raman cu fara putere si o sursa de venit.
De ce exista o astfel de DISCRIMINARE in tara noastra? Unde este ECHITATEA si DREPTATEA? De ce se incalca atat de grosolan dispozitiile din CONSTITUTIA ROMANIEI? Salariile la stat (fara multitudinea de sporuri) sunt de 3-4 ori mai mari decat la privat, dar cand este razboi/criza tot cei din urma suporta costurile!
AVEM NEVOIE DE O ABORDARE INCLUSIV CARE SA PROTEJEZE DREPTUL FIECARUI OM LA VIATA SI SANĂTATE. NUMAI IMPREUNA VOM INVINGE TOT !Sunt intrebari la care, totusi, cineva trebuie sa raspunda candva.
Guvernul trebuie sa ia masuri urgente care se impuna, pentru protejarea nivelul de trai si sa vindece sistemul medical din Romania si sa nu mai creze stare de panica si de frica.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.