AVEM NEVOIE DE EGALITATEA DE SANSE SI DREPTURILE OMULUI SA FIE IN ANUL 2019

Direct in politicile publice prin zero evaluarea si monitorizarea principiul egalitaii de sanse si egalitatii de gen in proiectele publice. Lipsa de bugetare pentru egalitatea de sanse va duce Romania in cele mai grave lovituri de stat si alimentarea discriminarii politice si livrarea coruptiei economice si politice, sloganuri electorale gandite de elitele penale din Parlament.

Politica egalitatii de sanse in contextul romanesc si european si pentru Romania, trebuie sa fie un mecanism de verificare si cooperare prin toate politicile publice introduse in bugetele locale si bugetul de stat in anul 2019.Legea de specialitate si cadrul legislativ este asa de slaba incat se construieste din nou alte noi partide politice penale sa pria guvernarea tarii. Deoarece se confrunta partide politice, cu prea multe evenimente politice moderne si lipsite de calitate si viziune in cercul european, probabil va fi cea mai slaba reforma asumata de toate partidele politice in numele lor si nu in numele romanilor.

Reforma politicile publice si europene inca sunt pe zero, deoarece atragerea fondurilor de coeziunii, lipsa de spitale regionale, lipsa de crearea de noi locuri de munca si un sistem general de atragerea investitiilor publice va pune in pericol cea mai slaba guvernare, care oricum face ce vrea la guvernare si nu da de loc socoteala in plen pentru cele mai grave forme de coruptiei si avansarea saraciei extrema, ca programul cel mai bun de guvernare din istoria Romaniei.

Zero politici publice privind drepturile omului si reabilitarea infractorilor prin educatiei de calitate si sanatate mentala, prin care plenul sa nu sa se dezica de astfel de lovituri de stat, tot mai expirate si care nu au o expertiza si indicatorii . Ofertele politice de ideologii de gen privind reforma Drepturile omului, drepturile copiilor, legea 274 /2004 privind adoptiile la negru si care se vand ca la piata pe un sac de cartofi, a devenit o traditie penala . Din multe motive statul prin partidele politice si motivele lor cu aparare a statului de drept doar atunci cand penalii sunt in pericol si devine important in comunicarea politica si trece pe agenda politica.

Tot mai multe proteste au fost ridicate la guvernare, pentru ca statul de drept sa nu devina o sluga politica si sa comita abuzuri grave si sa nu ofere un sistem de justitiei corect si echitabil. Doar prin lenea politicienii se opereaza un proces de reforma a statului de drept prin lipsa de obiectivitate si tratament de vindecare a elitelor penale . Se prefera sa se saboteze o reforma pe la pasiv, zero noua politica de stat iar procesul de modernizare si donatorii inca nu mai arunca cu miliarde de euro, pentru combaterea intelerantei si a descriminarii fata de persoanele condamnate definitiv si grupuri de clientii care isi modeleaza propria lor Justitiei. Independenta Justitiei in Romania nu exista si combaterea coruptiei este in cresterea coruptiei de la procurorii, judecatorii , politicienii si altii functionari publici.

Procesele statului de drept cu efectele nefavorabile a vorbit in numele procurorii si judecatorii, pe motivul ca nu exista o reforma in modernizarea infrastructurii sistemului judiciar. Avem nevoie de reforma serioasa a statului de drept in Drepturile Omului si combaterea saraciei extrema, atat pe piata muncii, si crearea statului bunastarii sociale, si eliminarea mitelor de coruptiei prin lipsa investitiilor publice in mega lansarea si proiectarea proiectelor publice regionale. apa si canal, energie electrica, fabrici si noi locuri de munca, parcurile autor, schimbarea transportului in comun prin reducerea de taxe si impozite la mai mica volum de coruptiei.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.