AVEM NEVOIE DE DE FIECARE VOT PENTRU TINE

 

Avem nevoie de fiecare vot pentru tine deoarece produsele politice ai partidelor mari de pe Scena politică în România sunt din nou cu fără programe de tară, pe următorii cinci ani. Ei vor să câstige alegerile fundamentale, prin multă manipulare şi pentru creşterea taxelor şi impozitelor, în continuare. Revoluţia votului Tău, la alegerile prezidenţiale începe cu tine, este cel mai bun vot, ci cel mai puţin rău. Românii care stau acasă pe 2 noiembrie 2014, sunt din partea lui Victor Ponta, deoarece acest candidat nu are programe şi proiecte de tară, pentru perioada următoare, confirmând  slaba guvernare.

România nu mai are nevoie de un partid care să fie pentru alte partide mici, şi are nevoie un mare viitor care să fie bazat pe valoare politică , pe viziune puternică economică şi prosperitate socială pentru fiecare român cu drept de vot, deoarece un vot este un om. Nu mai vrem prosperitate la politicieni si care fac numai politică pentru afacerile cu statul român în direct.

 

Statul român s-a dezvoltat pe fond numai cu Armat, iar economia oamenilor este depreciată de mult timp, fata de prosperitatea economică ale tuturor politicienilor care nu sunt elite politice şi sunt hotii, trădători şi vânzători de ţară lor mama şi tata, pentru în continuare. România tuturor românilor sunt oamenii mari cu drept de vot, care sunt oameni de bază ai României, pentru binele comun. 

 

Guvernul Ponta 3, de la partidele private, au redus numărul secţiilor de votare, ca urmare a alegerilor prezidenţiale, unde oriunde în lumea statul este obligat să creeze secţii speciale de votare pentru proprii alegători care sunt la muncă pe alte meleaguri străine din cauza că Guvernul al partidelor şi nu al oamenilor care nu oferă locuri de muncă pentru milioane de românii din toată România.

 

Privind alegerile prezidenţiale, se poartă pentru puterea judecătorească, deci este foarte important că Justitia să fie pur independent şi neapolitică şi care fiecare partid politic sau cadrele politice din cadrul partidelor politice în România, să nu fie mai presus de lege, deoarece ei ori cum nu sunt nimeni în fata tuturor românilor, deoarece munca lor este tot mai slabă şi lipsa viziune de maturitate de gândire pentru ce a fost votat.

 

Politica actuală din partea guvernarea politică se poartă cu milioane de minciuni pe propaganda electorală cu privire la campania electorală, care toate datele din materialele electorale sunt din nou zero pentru România, astfel încât partidele politice guvernamentale, îşi bate joc de alegerile fundamentale, precum noi am scăzut taxele şi impozite, care de fapt, noi vom creste din nou povara fiscală, pentru ca alegerile sunt efectuate prin bugetului de stat, cu banii de la zona investitiilor în cadrul infrastructurii economice şi sociale din partea Marele guvern al baronilor de partide private şi pline de corupţi cu dosare penale, de spălare de bani.

 

O societate unită din punctul de vedere al gândirii politice curate, trebuie să fie pe zidirea umanismului românesc, ca o infrastructură politică, pe creşterea nivelului de trai şi exonerarea partidelor private de la puterile statului român, care se prefac că guvernează în România. Politica partidelor private, au adus în România numai milioane de probleme economice, reducerea locurilor de muncă de bună calitate economică şi divizării poporului român, să fie cei mai mari sclavii ai tuturor tarilor din afara tarii. 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro