AVEM MULTE PARTIDE CARE NU AU FACUT NIMIC DE LOC LA GUVERNARE SI VOR NUMAI PUTERE

psd se alfa la guvernare din 2012, si azi, cand are cele mai slabe rezultate pentru viitorul Romaniei din punctul de vedere economiei. Toate partidele politice se lega de ordinea judiciara si produc tot mai multe cadrave pe statul de drept sa fie distrus si zero independenta Justitiei in Romania pentru apararea drepturile omului si alte valori europene. Lipsa de guvernare [entru toate partidele politicie, ministri politici si parlamentari din Guvernul PSD 3, produce efecte tot mai nocive asupra parcursului dezvoltarii statului de drept si avem coruptia tot mai mare pe actele si deciziile guvernamentale.

Statul de drept si legile Justitiei trebuie facute in raport cu avizele specialistilor de la Comisia de la Venetia si mai ales directivele europene si internatioanle. Au fost modificate legile justitiei de toate partidele politice pentru a scapa pe toti politicienii romani cu dosarele de afaceri pentru coruptiei si duc acum cele mai grave campanii tot mai dificile la adresa anti-coruptiei si combaterea coruptiei multiple si saracia extrema din Romania.

Membrii Guvernul din Romania au dosare penale si sunt cu multe condamnarii definitive si se pretinde acum ca guverneaza tara. Coruptia Guvernului si a partidelor politice sunt tot mai prezente in procesul guvernamental si care produce efecte tot mai periculoase, de la lipsa de apararea statului de drept si independenta procurorilor judiciar. Sistemul judiciar este asa plin de milioane de probleme pentru ca legislatia juridica produce tot mai multe derapaje si nu sunt revizuite de specialisti in domeniul judiciari. Politica statului de drept este tot mai multe proteste chiar in Guvern si in partidele politice ce nu sunt de lloc la guvernare.

Avansare Drepturilor Omului in statul de drept, baga la guvernare in spaima ptr marele partid PSD de la guvernare si pe toate partidele politice, astfel Comisia Europeana va delega si mai multe rapoarte privind statul de drept si mai ales in ce priveste Drepturile Omului care sunt inchise acum in Romania. Pentru sa vina la guvernare dreptul de vot pentru lupta cu statul de drept in cadrul drepturilor omului de la CEDO si civile, insa politice si egalitate de gen in sfera publica. Prin prisma oamenilor cu vedere de dreapta ar trebuie sa se orienteze pentru eliminarea tuturor persoanelor publice penale si care acum sunt pe functii publice , aduc derapaje tot mai multe la nivelul unui sistem de valori si libertate in egalitatii de drepturilor omului. Statul de drept nu trebuie sa faca politica si trebuie sa guverneze pentru eliminarea tuturor abuzurilor grave si sa fie mai multe fonduri europene de coeziune, pentru integrarea Romaniei la Uniunii Europene . Statul de drept face foarte multe abuzuri mari din partea Guvernului PSD si toti penalii deoarece vor legii speciale pentru apararea abuzurilor in sistemul politic si regimul judiciar.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.