AVEM LIPSA DE MILIOANE DE LOCURI DE MUNCA IN TOATA ROMANIA

Romania are lipsa cea mai mare si in continuare de milioane de locuri de munca noi. Guvernul PSD, in continuare nu creaza masuri fiscale pe piata muncii sa fie conform celor cu zero surse de venituri si lipsa locurilor de munca este din partea tuturor guvernelor PSD. De ce nu vrea milioane de locuri de munca in toata Romania pentru ca sa plece in continuare milioane de romani pe alte meleaguri si aici sa voteze la urne cu PSD, doar pensionarii. Nu mai avem de mult clasa de mijloc si sociala. Hai cu actuala majoritatea parlamentara cu masuri care sa ridice nivelul de trai si mai ales sa genereze oferte de munca la zi si nu cu munca la negru si zero asigurari sociale si de sanantate. Acest regim nu trebuie sa mai fie model de politica, deoarece din cauza lui nu mai sunt milioane de romani care sa plateasca pensiile celor care au muncit pentru statul roman, iar statul roman sa se apere de lichele si vrajitori si vrajitoare penale cu venituri de milioane de euro, de unde sunt asa de mari venituri pentru resturile intelectuale, si procuratura nu ii vede de loc.  Sunt numai venituri mari pentru politicienii penali si tradatorii de tara pana la infinit.

Romania din clublul Uniunii Europene, are cele mai mari probleme raportate in Parlamentul European, de la lipsa de milioane de locuri de munca cu acte si cu asigurari sociale si de sanatate, si de la lipsa de viziune pe term lung si scurt, cu privire la dezvoltarea infrastructura economica mare si mai ales lipsa de alternative economice de dezvoltare in continuare.

Noi propunem raidarea partidelor penale  din viata politica publica, o masura din care sa nu isi mai bata joc de resursele tarii, fie in forma  vie si lichida ,astfel pentru a stopa exodul de creierilor. Milioane de tineri din cauza partidelor penale si cu produse politice expirate in Parlament, pleca in fiecare an de an, milioane de tineri de toate categoriile socio profesionale, pentru ca aici pe piata muncii nu sunt de loc locuri de munca si daca sunt cu preturi mici si cu multe ore de munca, adica sunt impotriva Codului Muncii.

Pentru a scădea exodul creierelor, Romania trebuie sa ia masuri urgente, adica sa nu mai fie cu partide politice si jefuitorii care conduc destinele tarii. Rata de absolventii de faculate care mai sunt la facultatiile de stat , este cea mai mica in Romania,a dica de sub 26 la suta, din totalul persoanelor cu drept de vot.  Reforme sociale pentru primul loc de munca dupa ce un student a terminat o facultate nu exista un astfel de amendament acum in Parlament. O alta masura ar fi combaterea muncii la negru, sau eliminarea firmelor fantome si marilor companii, care adopta masuri despre sclavia comerciala.

Strategia nationala si astfel de programe de tara dezvoltarea resurse umane, adica dezvoltarea Romaniei in urmatorii 20 de ani, nu se confirma din Programul de guvernare din partea tuturor partidelor politice de azi de la guvernare, care au mai fost la guvernare sa mai ajunga Romania in falimentul de capital uman si cea mai mare saracie pe cap de locuitor in aceasta tara , o tara membra a Uniunii Europene si NATO.

Milioane de romani au plecat din tara asta, din cauza partidelor penale de azi de la guvernare. De ce sunt tot mai multe pierderile de capital uman cu bine pregatire superioara, si nimeni nu ii ajuta, doar ca facultatea nu este un moft si nu o face pentru numai pentru persoana lui privata. Cei care au distrus aceasta tara trebuie sa fie cu dosare penale pentru jaful national al economiei de dezvoltare, si mai ales se impune regionalizarea economiei de dezvoltare pe etape, dupa cum este cresterea economica de lipsa de loc de locuri de munca mai ales in mediul rural si in urban de loc. Nu sa facut de loc  masuri speciale pentru dezvoltarea resursele umane, si mai ales pentru ca azi avem un Guvern de factura stanga, dupa numai voturi si lipsa de alternative de masuri sociale, de integrarea milioane de romani care traiesc pe veniturile parintilor.

Orice guvern a fost la guvernare din anul 1990 si mai ales 2017, nu s-a raportat la problemele reale ale tinerilor romani care pleca pe capete. Orice tanar ar dori sa traieasca in acesta tara, dar cand vede ca moare de foame si ii se ofera sa se vanda la coruptia de pe piata muncii si mai ales la salariile mici si ca toti angajatorii au pretentii sa ai experienta mai mult de cat ei.? Statul Roman trebuie sa vina rapid cu un program cu masuri definitiv si irevocabile si sa aiba grija sa gestioneze pe fiecare tanar sa aiba un loc de munca care sa ii ofere alternative sa ramana in tara. Academia Romana  nu trebuie sa faca politica de nivelul PSD-ului, si trebuie sa oblige toate partidele politice de azi de la guvernare, sa achite un fond special pentru ca costurile sociale sa fie directionate catre milioane de tineri, prin locuri de munca si scutirii de taxe si impozite la firmele mari si mici , care vor sa integreze mai multe milioane de capital tanar uman pe zona campului muncii.

 

Introducerea unei astfel de cerințe ar fi însă în mod sigur respinsă de către Comisia Europeană. Deși fluxul migraționist pleacă în marea majoritate a cazurilor dinspre România spre celelalte țări ale UE și nu invers, Comisia Europeană ar penaliza România socotind că este vorba de o încălcare a liberei circulații a forței de muncă.

Numai la cat a guvernat PSD, pentru Romania, la cate milioane de romani au plecat din aceasta tara din cazua acestui partid fabrica de guverne penale si de resturi intelectuale tot timpul. Mult timp din partea Romaniei nu mai exista si curge in jos, si va fi dezastrul national si va lovit in plin in toate partidele pline de vanzatorii , tradatorii  si mercenarii de resurse umane la sclavia severa penala. Romania pentru anul 2017, are cel putin nevoie de peste 10 milioane de noi locuri de munca,o a stfel incat sa fie o crestere economica care sa produca modernizarea nivelului de trai si calitatea sociala.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!