AVEM INSTITUTII SI LEGI SI SUNT IGNORATE DE LIDERII POLITICI SA PUNA IN PRACTICA

 

 

In Romania, anul 2018, plecarea de la Craciun la Revelion, se face foarte repede trecerea, int-o discriminare foarte mare si care arata ca in anul 2017, Romania care a aderat la Conventia de la Istambul privind drepturile femeilor si persoanele cu fara adopsturi, statul roman prin agenti guvernamentale si care cheltui milioane de euro, de la bugetul statului din poverile fiscale, nu are de loc adaposturi pentru personalele care sunt violate si distruge de catre barbati violenti. Actele de violenta dintre cele 100.000 de cazuri care sunt in registrele Politiei Romane sunt foarte putine solutinate, adica 20 de dosare penale sunt supravegherea organelor comparative ale Statului roman.

Zero toleranta pentru combaterea violentiei domestice in familiile din Romania nu se afla de loc la guvernare si se manifesta foarte bine, fiind vorba despre mentalitate,iar milioane de romani in continuare nu sunt pregatiti sa adere cu adevarat la Uniunea Europeana. ANSE este o sluga politica mechina si nu face nimic, pentru combaterea saraciei si discriminarea directa si indirecta. Habar nu are aceasta agentie cu 30 de lucratori care sunt pusi de catre partidul de guvernare. Sistemul este construit prost si nu sunt d eloc politicii familiare si publice si ajutor umanitar de la crearea de centre pentru violenta in familia inca nu sunt bani pentru proiecte publice despre modernizarea cate un centru in fiecare judet. Tot cifrele ne arata insa ca problemele sunt tot mai grave si nu sunt raportate si este incredibil despre cum organele statului Roman, au o gandire medicala pasiva.

 

Din 300.00 de dosare cu caracter despre violenta in familie care nu este de loc o problema aplicata in programul de guvernare din partea Guvernului PSD/ALDE, a confirmat ca sunt sute de femeii si copiii foarte saraci si care nu au de loc educatiei si infrastructura locala, apa potabila , acces la medicamente gratuite si tratament medica anul, deoarece nu este o problema de interes public, iar cifrele sunt mult mai mari de cat cele raportate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociala. Cadrul legislativ in domeniul egalitatii de sanse si cu privire la combaterea violentei si zero toleranta zero in fata cazurile de violenta domestica, este cat se poate spune ca exista, iar termenul de violenta in familie nu exista de loc pe canalele de comunicare , care ar trebui sa fie campanii de promovare si mai ales ca permite legislatia europeana in domeniul.

 

In anul 2016, dintre cei 40.000 de agresori in politicile familiare din mediul rural, femeile si barbati, doar 10.000 se afla sub influenta alcoolului cind au comis abuzuri fizice si violuri asupra miorilor si femeilor . In cei doi ani de cand Comisa Europeana cere Rapoarte despre egalitatea de gen, egalitatea de sanse, autoritaile de la Bucuresti, inca nu au trimis date oficiale si sunt fabricate in favoarea criminalului. Consideram, ca societatea romaneasca pe de o parte este matura si bine face pe domeniul traditionala patriarhala, care judeca o femei cand isi paraseste caminul, adica partenerul  impreuna cu copiii ei, indiferent ca nu are unde sa se duca din cauza motivele legate de slaba infrastructura instutionala si care femeia trebui ajutata si sprijinita, iar autoritatile statului centrale lasa victima in continuare pe spatele agresorului.

 

S-a vorbit foarte mult si deschis despre ce trebuie facut si inca nu se face nimic din partea Guvernului al Romaniei, prin Guvernul unul made de fabrica politica penala si cu o majoritatea politica penetrata dupa noi acte de coruptiei si model de abuzuri peste abzuri grave asupra celor 18 milioane d eromani cu drept de vot. Eliminarea violentei domestice si sclaviei comerciale cu milioane de romani cu un  un euro pe luna, este foarte greut eliminata , astfel incat sunt instrument publice, ONG-uri si foarte multe Ambasade care lucreaza pe proiecte si care Guvernul PSD/alde CHELTUIE veniturile publice de la ANSE care face politica privata, pe clientela proprie de partide politice totalitare .

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !